Ja som si na vnutornu stranu zadnej stavby nalepil marshguard ochrannu pasku aby mi to retaz neobila,drzi uz 3 sezonu a hlavne je to ticho aj ked do toho naraza retiazka. Nic viac som neolepoval,naco?
Videl som xy bajkov ktore maju krasne zlesteny krk alebo to miesto na nohach vidlice kde sa obtieraju bowdeny uplne az do hlinika. Rovnako blato medzi kolesom a ramom vie narobit vela skody na laku. Fakt tam treba dat kusok folie a mas vystarane. Pod retazou daco trocha silnejsie.
lto Aj si to cital alebo len preletel ocami? "Pět dní po tragédii se koná pitva. Příčina smrti? Lékaři z nemocnice v Avignonu za ni označují zástavu srdce, způsobenou vedrem, dehydratací, užitím amfetaminu a alkoholem."
lto Aj si to cital alebo len preletel ocami? "Pět dní po tragédii se koná pitva. Příčina smrti? Lékaři z nemocnice v Avignonu za ni označují zástavu srdce, způsobenou vedrem, dehydratací, užitím amfetaminu a alkoholem."
Mna sa pytas, ci to citam a sam to necitas, ved si to na napisal : Způsobenou vedrem, dehydratací. Rozmyslaj trochu predsa .. kolko z toho sposobi poharik brandy, par tabletiek amfetaminu vs. teplo a dehydratacia Ono nestaci vidiet v texte napisany alkohol a drogy a hned z toho robit zaver, ze bol zdrogovany a opity. Alkohol v tomto pripade hral minimalnu ulohu, amfetamin sposobil, ze nevnimal problemy a mohol dupat viac ako ked zatne zuby, ale az totalne vycerpanie sposobene dehydrataciou ho zabilo. Nie amfetamin a nie alkohol /toho musel mat v sebe uplne minimalne, asi ako ked si das pivo-dve na vyjazde/.
Ja som len citoval vyjadrenie sudnych lekarov, ty si ho predpokladam nepitval. Z mojho pohladu:
Keby neboli take teploty - este mohol byt tu, keby mohol viac pit - este mohol byt tu, keby nepil alkohol - este mohol byt tu, keby nebral amfetamin - este mohol byt tu. Takze ho nezabil len nedostatok vody, ale suhra viacerych faktorov, ktore sposobili smrtelny kokteil. Uz je to ale aj tak jedno, uz ho neozivime
Je to zazitok. Ked sa doslapes na tom nekonecnom stupani k tomu pamatniku, tak mas istu predstavu o utrpeni makat to naplno a este s tou ostatnou spominanou zatazou naviac. Trocha viac najdes tu http://www.tronkosice.sk/Akcie/A2016/Provensalsko2016/
jasne ze ho zabili tie drogy,amfetamin ti tak nastartuje organizmus,ze sa prehrejes aj doma na gauci a nie este na biku na TDF.Keby si ich nevzal tak ani zdaleka nieje taky dehydrovany + amfetamin nahle zvysuje krvny tlak co je v kombinacii s vykonom aky sa podava na TDF smrtelne kombo.
Ja by som tu etapu radsej isiel celu bez vody ako "povzbudeny" tou srackou
ja som tam bol skoro tiez, no zhruba v dvoch tretinach kopca ma uz zastavili zandari, ze uz sa blizi kolona niektori z nasho zajazdu vtedy vzali bajky na rameno a pokracovali dalej peso cez teren. Ja som bohuzial nesiel, este som vtedy nemal offroadovy bicyklo-nositelsky trening od lto-a :/
--celkovo to vtedy bol divny zajazd pre mna, vzdy ma vsetci opustili a ja som nedosiel na vrch ani jedneho naplanovaneho kopca. A pri casovke pri jazere Annecy som sa tiez samotny totalne stratil, nakoniec som sa pytal nejakych francuzov, a ti boli tak neochotni rozpravat anglicky, ze mi rovno darovali ich mapu a nakoniec som po dvoch hodinach trapenia trafil spravnu ulicu s nasim minibusom, kde uz boli vsetci zbaleni a cakali len na mna.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je clear alebo matna? daj foto prosim ta, prava strana zadna stavba... dikes
Zdroj: http://sport.idnes.cz/tragicka-smrt-toma-simpsona-vyroci-d6c-/cyklistika.aspx?c=A170713_011123_cyklistika_tm2
amfetamín, alkohol, kofein, proste bomba
Zdroj: http://sport.idnes.cz/tragicka-smrt-toma-simpsona-vyroci-d6c-/cyklistika.aspx?c=A170713_011123_cyklistika_tm2
amfetamín, alkohol, kofein, proste bomba
Podla toho clanku ho zabila dehydratacia, lebo organizatori povolili 4 flasky vody na etapu.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/435251-pre-bukove-pralesy-nam-hrozi-medzinarodna-hanba/
hlavne, že sa rúbe o 106
Mna sa pytas, ci to citam a sam to necitas, ved si to na napisal : Způsobenou vedrem, dehydratací. Rozmyslaj trochu predsa .. kolko z toho sposobi poharik brandy, par tabletiek amfetaminu vs. teplo a dehydratacia
Keby neboli take teploty - este mohol byt tu, keby mohol viac pit - este mohol byt tu, keby nepil alkohol - este mohol byt tu, keby nebral amfetamin - este mohol byt tu. Takze ho nezabil len nedostatok vody, ale suhra viacerych faktorov, ktore sposobili smrtelny kokteil. Uz je to ale aj tak jedno, uz ho neozivime
Ja by som tu etapu radsej isiel celu bez vody ako "povzbudeny" tou srackou
--celkovo to vtedy bol divny zajazd pre mna, vzdy ma vsetci opustili a ja som nedosiel na vrch ani jedneho naplanovaneho kopca. A pri casovke pri jazere Annecy som sa tiez samotny totalne stratil, nakoniec som sa pytal nejakych francuzov, a ti boli tak neochotni rozpravat anglicky, ze mi rovno darovali ich mapu a nakoniec som po dvoch hodinach trapenia trafil spravnu ulicu s nasim minibusom, kde uz boli vsetci zbaleni a cakali len na mna.