brdoOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
len taká rýchlovečka z malina v nedeľu všetci sa báli blata ale bolo super tu je dôkaz
odchádzal som síce na odrážadle keďže som troška prepálil jeden dopad a nezvládol to menič ale to nieje probém ešte že jazdím deore
ps: modry->bidasken 4ever
Marinada riadne tomu nakladáte, pekné strminy, mne tiež viac kvília sintrované, organiky som mal tiež tichšie, jazdím Shimano, len na takýchto zjazdoch tie organiky asi veľkú životnosť mať nebudú . V Davose som menil organiky na zadnom už 2. deň, na prednom 3. deň, tam to išlo riadne dole
Na kotúči určite záleží, mal som tie metaliky s korúčmi RT 66 a tam kvílili viac ako s ice techmi 86 , len pri ice techoch a metalikách zas prídeš rýchlejšie o kotúč, pri organikách zas rýchlejšie o platne , takže je na tebe, čo je pre teba menšie zlo ale asi lepšie častejšie meniť platne ako kotúče alebo kúpiť poriadne kotúče, nie nejkaé šitmano . Viacerí tu chvália Hope, keď dorazím šimaná, tak ich skúsim aj ja
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len taká rýchlovečka z malina v nedeľu všetci sa báli blata ale bolo super tu je dôkaz
odchádzal som síce na odrážadle keďže som troška prepálil jeden dopad a nezvládol to menič ale to nieje probém
ps: modry->bidasken 4ever
AMAZING DAY Freeriding North Shore | Mt Fromme | With Seth's Bike Hacks & BKXCOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://youtu.be/PhlK6qKgImo
UFFFF!!!
"ЖЕСТЬ 3" ПОЛНЫЙ ФИЛЬМ | "TIN PLATE 3" FULL MOVIEOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Krížava - StrečnoOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Daj si do wikipedie to meno. To nieje len tak hoc kde kto si natocil video.
To level ja som tu BOSS.