Jazdim na MTB od juna tohto roku, mam najazdenych iba nieco vyse 1500km, snazim sa tri krat do tyzdna v priemere tri hodiny odjazdit (teraz na jesen menej), ale k veci:
Moj tep v klude ma hodnotu od 45 do 50, maximum podla sporttesera 195, ale vacsinou sa snazim nad 185 nechodit. Priemernu TF mi vypocita 145-150 po kazdom vyjazde. Vaha 100kg, vek 26.
Myslite, ze su to normalne hodnoty? Najmä ten pulz v pokoji sa mj zda az prilis nizky, kedze niesom top sportovec.
Aké hodnoty TF mate vy?
Dakujem za odpovede.
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
... tak by si mal začať užívať "lieky na TK"... 150 torr je už hypertenzia . Pamätajte hypertenzia je tichý zabijak , 150 síce nie je 200 , ale aj tak škodí a ticho " zabíja "
Nikdy som nebol obézny priam uplny opak ako decko som vyzeral ako podviživený a to som jedával viac ako rovesníci
Mne to teraz robilo, bola to baterka, ale nebola zla, len na kontaktoch bola zkorodovana. Len som ju trosku prebrusil a bolo to ok.
Voda do toho nesmie. Technickym benzinom vyplachni a handrickou vycisti. Taktiez kontakty jemnym smirglom na mieste kde je baterka prebrus. To isto pomoze!