som majiteľom Garmin Edge 705 na MTB už vyše 6 rokov (bez poruchy) a uvažujem, že nový bike osadím aj novým computerom a to Garmin Edge 1000 s komplet snímačmi. Pozrel som fórum, ale nič podrobnejšie som nenašiel.
Čo ma zaujíma:
- reálne skúsenosti v teréne od ľudí, ktorí ho používajú dlhšie ako počas pár dní požičané na recenziu
- funkcionalita za ďažďa, blato...
- odolnosť voči otrasom - tu hlavne pevnosť dodávaného dlhšieho držiaka
- výdrž batérie v reálnych podmienkach
- odolnosť voči pádom (ak už niekomu padol, poškodil sa veľmi?)
Vopred ďakujem za reálne skúsenosti.
Dakujem.
Hej ja sa tiez o to zaujimam, lebo som chcel kupit tu 1000ku ale ak by mala prist nova, dost vylepsena, by ma stvalo ze som kupil staru. Zistoval som to v Garmine, a povedali, ze pride nova coskoro. Kedy realne netusim a ani nepovedali. Pockam a uvidim, ci kupim novy model, alebo stary za lepsiu cenu...
Turbi to si sa v akej priekopovej prepadline nachádzal? Na západnom slopensku máme minimum asi tak 108
Cakam aj ja nan. Tiez kupim ten Di2 senzor.
A tulenik ten udaj je samozrejme blbost. To bol len cerstvo prvy krat pusteny takze sa az po chvilke spamatal.
mozno staci len zosynchronizovat, aby si zariadenie nacitalo poziciu satelitov
Jano82 to mas jedno, daj do Googla Zagg Invisible shield garmin edge 1000
Ako ma riesene Garmin edge 1000 podvietenie? Keď s ides v uplnej tme da sa nastavit aby stale svietil display? Resp. aby som videl hodnoty aj v uplnej tme?
Cakam aj ja nan. Tiez kupim ten Di2 senzor.
Dufam, ze konecne vyriesia nahravanie trasy nevytvorenej na Garmin Connect cez Bluetooth, alebo nejak inak. Pripadne trasy vytvorene na Strave. Ved ked sa dokazu synchronizovat segmenty, preco to nerozsirit aj na routes.
Garmin Edge 1030 Menu Walkthrough!Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down