Včera Nízke Tatry Andrejcová útulňa. V úseku od Liptovskej Tepličky-Výpad po modrej pár kilometrov hore je urobený úplne nový asfalt. Bol som prvý čo po ňom prešiel
astro nosenie absolutne nič iba posledný úsek cca. 100-150m som musel tlačiť kvôli setupu biku a povrchu - kamene v tráve ale ak by som bral mtb tak to dám na full.
Urcite poznate rychleby ale nepoznate nove traily Asterix a Obelix poskladane z kamenov. Ani si nedokazem predstavit kolko prace to dalo spravit ich. Daju sa inak prejst aj na HT.
Zdar,prosim ta,kde to začina,viem že je to niekde okolo Velryby. Inak Hupcuk trail ste neskušali ? mal by byt otvorený tento vikend.
Zdar,prosim ta,kde to začina,viem že je to niekde okolo Velryby. Inak Hupcuk trail ste neskušali ? mal by byt otvorený tento vikend.
Skonciv velerybu tak 100m doprava a ptom zase doprava hore na strkovou zvaznicou. Po 100 metroch uz budes vidiet trail po lavej strane. Zacina od chaty. Vedla mramoroveho je nejaky ale este neotvoreny. Ti co sa chystaju s detmi tak podel cerneho potoka je cely trail uzatvoreny pre info
Skonciv velerybu tak 100m doprava a ptom zase doprava hore na strkovou zvaznicou. Po 100 metroch uz budes vidiet trail po lavej strane. Zacina od chaty. Vedla mramoroveho je nejaky ale este neotvoreny. Ti co sa chystaju s detmi tak podel cerneho potoka je cely trail uzatvoreny pre info
Hrebeňovka Veľkej Fatry s podtitulom "už nikdy viac tento celý úsek" (kam patrí aj Krakova hoľa a zjazd z Minčola MF na Polom), 7h čistého času v teréne (10,5h v hrubom, pivko a kofola na Smrekovici musela byť ) a medzi Ostredkom a Smrekovicou som hádam viac tlačil, niesol, zvážal, prenášal bike ako jazdil, v tretrách nohy vykrútené na všetky strany... Krížna-Ostredok a Smrekovica-Ružomberok paráda A Ploská nie je taká ploská ako sa tvári zihadlo 5 kľudne si to jazdi ak sa ti to páči
No ešte aj tlmič ma furt sere, stále sa zavzdušňuje (či ako to nazvať) a stráca zdvih http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=225622
mal by si si kupit fulla mozno zmenis nazor Ale je pravda ze od Cierneho kamena po Skalnu Alpu to treba pretrpiet a v tychto pekelnych teplotach je to este vecsi boj
mal by si si kupit fulla mozno zmenis nazor Ale je pravda ze od Cierneho kamena po Skalnu Alpu to treba pretrpiet a v tychto pekelnych teplotach je to este vecsi boj
Aj keby som mal 100mm vzadu, tak by to bolo len pre pohodlie zadku, jazdil a preferoval by som stále rovnaký terén. A tento medzi ne nepatrí, takýto hardcore ma nebaví, ja sa radšej mordujem smerom hore, mám rád exploratívne výjazdy, len to musí byť všetko šľapateľné Ako včerajší výjazd, to bolo žúžolabúžo http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=225521 (aj tlačenie ale v medziach tolerancie)
Teraz som totálne zničený a mením plány na zajtra, asi pôjdem len na obed na Martinky a Veľkú lúku so zjazdom po žltej do Vrútok, na Minčol po dnešku už ani nepáchem, tlačenia bolo dosť .
infinitipp aj ja mam otazku do akej miery je útulňa Andrejcová zjazná z opačnéj strany teda Jasenia? Ak si to šiel niekedy.
mas asi v otazke chybu?, z Jasenia je blizsie utulna pod Chabencom. utulna Andrejcova z Horehronia je najblizsie z Pohorelej, osobne som isiel iba dole po modrej a to horekopcom ani neskusaj, ale podla map je tam zvaznic habadej, zaverecny usek na hreben ale asi bude treba potlacit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jak to, ze sa fotka Luki.11 nepaci ?
Nemá rád keď ho fotím.
Diki,už je aj ofiko na mape
http://www.rychlebskestezky.cz/images/obsah/rychlebske-stezky-mapa.jpg
zihadlo 5 kľudne si to jazdi ak sa ti to páči
No ešte aj tlmič ma furt sere, stále sa zavzdušňuje (či ako to nazvať) a stráca zdvih
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=225622
To už ja neviem ja som bol Andrejcovu teraz po prvý krát aj to iba od Tepličky na rýchlo skúsiť ako je to prejazdné.
Aj keby som mal 100mm vzadu, tak by to bolo len pre pohodlie zadku, jazdil a preferoval by som stále rovnaký terén. A tento medzi ne nepatrí, takýto hardcore ma nebaví, ja sa radšej mordujem smerom hore, mám rád exploratívne výjazdy, len to musí byť všetko šľapateľné
Teraz som totálne zničený a mením plány na zajtra, asi pôjdem len na obed na Martinky a Veľkú lúku so zjazdom po žltej do Vrútok, na Minčol po dnešku už ani nepáchem, tlačenia bolo dosť
mas asi v otazke chybu?, z Jasenia je blizsie utulna pod Chabencom. utulna Andrejcova z Horehronia je najblizsie z Pohorelej, osobne som isiel iba dole po modrej a to horekopcom ani neskusaj, ale podla map je tam zvaznic habadej, zaverecny usek na hreben ale asi bude treba potlacit