robo96 no uvidím, som zvedavý, lacné to nie je, no keď s tým nebudem spokojný, tak to viac určite nekúpim, no bol som zvedavý a ako som čítal, že by to malo vydržať na reťazi 3-4 x dlhšie ako klasický olej...tak ale takých reklamných žvástov sa popíše vždy dosť, len aby sa predalo. Mal som aj impregnáciu s nano časticami na paclite bunde a tam to bolo super, keď tie kvapky pekne stekali dole, ale zas nemalo to moc dlhú životnosť. Nedávno som kúpil niečo podobné a predavač mi hovoril, že by to malo mať podobný efekt, no s dlhšou životnosťou, tak uvidím, či som sa zas nenechal nachytať

, ale už som aj tak tu
bundu potreboval naimpregnovať. Keď sme boli nedávno na Vtáčniku v daždi, tak som si to uvedomil, že už som to mal spraviť dávno

. ˇčo sa týka tých reťazí, tak teraz mám odložené doma asi 3-4 a pôjdem to tiež točiť, tak som zvedaví, lebo keď som tie
reťaze menil až pri konci životnosti, tak kazeta teda veľkú životnosť nemala a to som mal naposledy 10 kolovú xt, čo by nemal byť nejaký šmejd, ale ešte je doma v zálohe, takže s tými jazdenými reťazami by som ju ešte využil