trial Vysoke sedlo sice obmedzuje v pohybe ale da sa to naucit, pozri videa Nina S. Na Xcku (sedlo je vyssie ako rajdy) bezne skacem cez prekazky a pokial to pri odraze nepokazim, nepadam na predne. No stale sa mam co ucit, aj na fulle so zasunutou sedlovkou sa mi pri vyssej rychlosti stava, ze mi nakopne zadok a idem na predne. Takze techniku este nemam dobre zmaknutu a bud som zabudol na nohy alebo som mal zle tazisko.
Ja len otazku.Vidim ze,je v mode mat nizucko rajdy.da sa na tom preskocit daka prekazka v lese?Lebo ja by som mal pocit asi ze sa prevazim dopredu,nie este daco preskocit?.
Vyssie polozeny kokpit ma vyhodu v tom, ze bike dostanes lahsie na zadne a robi sa s tym o trosku lahsie bunnyhop ale ide to aj s nizsim kokpitom. Cele nastavenie je ale velmi indvidualne, mne sedi viac nizko polozeny aby som mal viac pritlaku na predku a celkovo ma to tlaci do viac agresivnejsej jazdeckej polohy. Nevyhoda je v ozaj strmych zjazdoch, kde uz to vie byt na skodu a mas pocit ze prepadavas na predok. Kazdemu vyhovuje nieco ine, niekto jazdi hodne vzadu, niekto vpredu - vyskusaj poprehadzovat podlozky z pod/nad predstavec a zmenu pocitis najlepsie sam na vlastnej kozi, je to otazka 5 minut.
Po 2 mesiacoch maximálna spokojnosť. Guidy najskôr neohurovali ale už sme kamoši...Oproti katalógu 150mm sedlovka, 34z oval + kazeta 11 - 46 a Esi Fit. Samozrejme Notubes
Po 2 mesiacoch maximálna spokojnosť. Guidy najskôr neohurovali ale už sme kamoši...Oproti katalógu 150mm sedlovka, 34z oval + kazeta 11 - 46 a Esi Fit. Samozrejme Notubes
na môj vkus trochu pritmavé vzhľadom na tmavý bajk....ale za delovicu slamera máš palec hore
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyssie polozeny kokpit ma vyhodu v tom, ze bike dostanes lahsie na zadne a robi sa s tym o trosku lahsie bunnyhop ale ide to aj s nizsim kokpitom. Cele nastavenie je ale velmi indvidualne, mne sedi viac nizko polozeny aby som mal viac pritlaku na predku a celkovo ma to tlaci do viac agresivnejsej jazdeckej polohy. Nevyhoda je v ozaj strmych zjazdoch, kde uz to vie byt na skodu a mas pocit ze prepadavas na predok. Kazdemu vyhovuje nieco ine, niekto jazdi hodne vzadu, niekto vpredu - vyskusaj poprehadzovat podlozky z pod/nad predstavec a zmenu pocitis najlepsie sam na vlastnej kozi, je to otazka 5 minut.
na môj vkus trochu pritmavé vzhľadom na tmavý bajk....ale za delovicu slamera máš palec hore
až moc malé, chcelo by to niečo takéto https://www.startitup.sk/robo-dilik-ako-jediny-na-slovensku-vyraba-neobycajne-36-palcove-bicykle/