Kiri vďaka. Chcem zapojiť syna, on bude behať, ja bajkovat. A druhý syn nás bude voziť
Teraz to už nestihneme, mladý bude po Beaste na Kubinke ale budem sledovať a snažiť sa neprehliadnut.
Kukni ešte výškové metre. Bajk ti neodpustí ani jediný meter, hore prídeš vyšťavený a potom ťa čaká "beh" - najprv 200 výškových metrov na hrebeň a potom je prvý krát od štartu čo nejdeš do ťažkého stúpania a môžeš si odfúknuť na hrebeni a "užiť si" nádherné výhľady a prírodu. Trasa nemá chybu, je to náročný horský duatlon, netreba sa dívať na kilometre.
eBike je len pre pravovernych ? .. dobre to urobil, ak chces poznat svojho nepriatela, musis s nim spolu jest, pit, bojovat, aby si ho mohol potom co najlepsie znicit
ak ste niekto používali aj garmin gps hodinky a aj suunto, ktoré sú presnejšie? kukám na parametre a recenzie už týždeň ale neviem sa rozhodnúť čo si kúpiť ... nepotrebujem žiadne sociálne ani tréningové blbosti, len čo najpresnejšie gps, výšku a podobné veci a čo najvyššiu výdrž na batérie ... a bolo by fajn keby sa to v domácej wifi sychronizovalo samo
ak chceš ako-tak presnú výšku, tak treba barometrický altimeter a to kalibrovateľný (nie ako Edge 705, kde sa "samokalibroval" nevedno či na základe výškových údajov z mapy v danej polohe alebo priemerovania GPS výšky) a teplotne kompenzovaný - a všetky tieto features in one sú dosť zriedkavé
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz to už nestihneme, mladý bude po Beaste na Kubinke ale budem sledovať a snažiť sa neprehliadnut.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
keď sa už na normálnom eBiku vozíš
keď sa už na normálnom eBiku vozíš
Tym myslis tych 5 minut co som na tom sedel?
astro
a toto
ale az za rok, potrenujete