Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 739 €
MOC 869 €
Akcia -17% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 539 €
-17%
MOC 1 849 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon SE 2 29 bicykel, fluo žltá
3 549 €
-12%
MOC 5 099 €
Výpredaj -26% Orbea OIZ H10 29 bicykel, apricot orange/limestone beige
2 749 €
-26%
MOC 3 699 €
Akcia -23% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
od 3 549 €
-23%
MOC 5 299 €
Akcia -23% Rock Machine Blizzard 90-297 RZ bicykel, strieborná/čierna/zelená
od 2 949 €
-23%
MOC 4 299 €
Výpredaj -42% Mondraker F-Podium Carbon DC (SPE) 29 bicykel, carbon/cherry red
2 999 €
-42%
MOC 5 199 €
Výpredaj savings CTM SCROLL Pro 29 bicykel, strieborná/čierna
2 599 €
savings
MOC 3 899 €
IMHO (In my humble opinion)
si sa zlakol, že budeš musiet kupovat novu retaz:) Ja si myslim, že na štandardy sme si už zvykli.
Mna momentalne nasrali na nové štandardy vo svete televízie:) O chvílu to bude tak, že všetko budeme menit každé dva roky ako mobilné telefony.
IMHO (In my humble opinion)
no určite to myslel len sarkasticky
Máme spolu nejaký problém? Alebo alebo si si doma zase žehličku.schoval a teraz ju nevieš nájsť a si z toho mimo?
Fungovat bude len ja si potrpím na dobrú kvalitu a zvuk, naviac zrušil som uplne tv programy a všetko riešim cez aplikácie na android tv napr kodi. U mna je problem tem ze mam novu TV a už nesplna a neviem či bude splnat vymyslený nový standard HDR10+. Nieco podobne ako metricky systém alebo boost vo svete MTB. Realne tieto zmeny pocítia len ***** cyklisti aj to možno nie .Bežný uživatel nemá šancu takéto zmeny zaregistrovat. Takže marketing je silná vec a tak nám masíruje úžasné zmeny v jazdení alebo v obraze pre TV:) No a ked chce človek mat top veci na svoju starsiu vec, tak to jednoducho nieje možné lebo top veci sú už len pre nové štandardy.
Prve dojmy z pojazdenia malokarpatskyh trailov su paradne a moj doterajsi hardtail milacik to bude mat tazke.
Zadna stavba je zrejme do pol zdvihu progresivna zrejme nie vela, nieje to ziadna hupacka ale ani kostitras, nezanara sa zbytocne ani pri splhani ani pri mensich dopadoch. Druha polka alebo posledna tretina zdvihu mi pride dost progresivna, nedostal som sa zatial na doraz...najviac som vyuzil 59mm z 65mm zdvihu tlmica co by malo byt priblizne ~90% zdvihu.
Predna vidlica PIKE si zasluzi este tuning lebo ked som to nafukal na 90psi podla rock shox tabulky, tak zaciatok zdvihu je celkom tuhy a netlmi male nerovnosti ked sa ide turisticky. Pripada mi to ze negativna vzduchova komora je prilis mala na tejto pike. Ked sa pusti ostry zjazd a dostane sa hlbsie do zdvihu tak uz ide ako ma a nemam problem vyuzit 140mm zdvihu a dal som aj doraz, takze idem prihodit token a znizit tlak na 80psi.
Slapanie je exceletne, to ma prekvapuje, len minimalne pohupovanie az pri tvrdom dupani. Myslim ze viac ako propedal na tom tlmici nikdy nevyuzijem
Zajtra idem jazdit na BK trail od 9 30 do cca 12 00, tak ak by mal niekto chut sa pridat tak ma najde smerom dole alebo po asfaltke hore.