vcera Baby driver taka ta chobotina ktora so zaciatku celkom gut ale posledna tretina o hovne.
cez vikend osm dal prvu seriu Narcos v 4K velmi dobre dnes mozno aspon druhu zacnem. a chystam sa na Startup zatial prva seria uvidime..
Keď budete mať fakt čas treba mrknut na The Killing of a Sacred Deer ten film je divný , chladný , surový, zahraný excelentne, extrahovaný od ľudských emócií, že aj po skončení bude chvíľu trvať si o ňom urobiť niejaký záver. No a vrcholom filmu je pre mňa "sofiina voľba" otca.
Kto videl Humra či Homára či ako je to spravné a nepáčil sa mu nech kľudne vynechá aj toto
ja neviem. Prvok pomsty, motiv aj priebeh je tam fakt predvidatelny uz z traileru. O "sofiinej volbe" otca som si len precital . . . podla greckej mytologie a tak. A obligatny prud sterilne dokonalych obrazov. Dobre herectvo je na nic, ked cela "premisa" so mnou nic nerobi. Ak na to o 2 roky narazim v telke, pozriem.
Dík za námet, najbližšie skuknem. Hneď po "It" ktoré už mám doma v pozerateľnej verzii. Pamätám si, že som toho jeleňa už kedysi "hľadal" a ešte to nikde nebolo k mání....
Ináč, pred pár mesiacmi som bol v kine na annabelle creation a pred tým bol trailer na It. A hororovejší zážitok som mal z toho traileru (scéna, ako chlapec beží po ulici za loďkou), ako z Annabelle. Nejako, odkedy mám rodinu, tak ma do kolien dostávajú filmy, alebo vojnové dokumenty, kde deti trpia. Hrozné svinstvá sa diali a stále dejú vo svete.
Pre mňa it mierne sklamanie, ale to vacsinou u mňa tak býva keď mam velke ocakavnia z niejakeho filmu. it je film fajn len ja som cakal cosi viac ale co konretne to ani neviem.
Napr. aj Dunkirk , cakal som neviem co od toho filmu a nakoniec bol "len" vyborny, ale tak chystam sa na dalsie zhliadnutie a mozno názor zmením.
Vcera som pozrel norsky film Thelma a Snowmana , tiež sa oplati pozrieť. Odporučam aj ako takú oddychovku Flatliners ale na originál to nesiaha.
nimm_zwei slovným spojením "sterilne dokonalé obrazy" si presne trafil ako je ten film natočený a to mne osobne sadlo. Proste na takýto film clovek musí mať náladu a čas.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cez vikend osm dal prvu seriu Narcos v 4K velmi dobre dnes mozno aspon druhu zacnem. a chystam sa na Startup zatial prva seria uvidime..
Dnes som si vsimol ze uz je vonku prvi diel.
Ja velmi tesit.
https://www.csfd.cz/film/69516-cerveny-trpaslik/511505-serie-12/prehled/
Dnes to vidim na repete.
https://www.csfd.cz/film/17218-mlady-frankenstein/prehled/
a ten vtip s partizanom a s "Danke schon" bol top a ten hysak potom
taká praštená, ale aj celkom nekompromisná vianočná horror comedy
Ut. 26.12 JOJ, 20.35,
št. 28.12. JOJ Plus, 20.35
Kto videl Humra či Homára či ako je to spravné a nepáčil sa mu nech kľudne vynechá aj toto
Ináč, pred pár mesiacmi som bol v kine na annabelle creation a pred tým bol trailer na It. A hororovejší zážitok som mal z toho traileru (scéna, ako chlapec beží po ulici za loďkou), ako z Annabelle. Nejako, odkedy mám rodinu, tak ma do kolien dostávajú filmy, alebo vojnové dokumenty, kde deti trpia. Hrozné svinstvá sa diali a stále dejú vo svete.
Napr. aj Dunkirk , cakal som neviem co od toho filmu a nakoniec bol "len" vyborny, ale tak chystam sa na dalsie zhliadnutie a mozno názor zmením.
Vcera som pozrel norsky film Thelma a Snowmana , tiež sa oplati pozrieť. Odporučam aj ako takú oddychovku Flatliners ale na originál to nesiaha.
nimm_zwei slovným spojením "sterilne dokonalé obrazy" si presne trafil ako je ten film natočený a to mne osobne sadlo. Proste na takýto film clovek musí mať náladu a čas.