Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
Inac mam aj iPhone 6s co som vyfasoval ako firemny, ale to je pre mna uplna katastrofa, ten fakt pouzivam len na firemne hovory, okrem fotaku je tam asi vsetko horsie aj oproti tomu mojmu prastaremu mobilu.
ak akceptuješ cenu tak choď do neho
800 eur za cinu ktora po apple opakuje odstranenie 3.5mm jacku ?
iphone má svoje výhody
a bude horšie
mozno to suvisi s tym, ze ich stale nabijas
Dali prec jack ? Aha .. tak to som si nevsimol, viem ze niektore modely ho stale maju, tak som nekontroloval
Ale ked si pozriet fotak, tak si platis za leicua to sa oplati
Apple je inak tiez Cina
Bluetooth sluchadla inak nie je ziadna vyhra. Bezdrotove ok, ale nie BT.
Samozrejme že má nejaké výhody ale tak isto má aj nevýhody. Ja by som to už nechcel lebo itunes, cena a zastaraný dizajn.
ak akceptuješ cenu tak choď do neho
So všetkým súhlasím je to stroj.Dobre padne do ruky a vo vačku ho ani necítiť.Displej hrozne návykový no a čo sa týka fotoaparátu tak asi predám môj kompakt 😁
Ja zrovna vaham medzi Iphonom SE a Samsungom A3, zatial A3 vitazi...
Ber iPhone, je menší
Ti môžem predať môj zánovný SE. Idem si kupovať podľa všetkého 7čku.
Ja som z 5,2" prechádzal na SE 4" a išiel som do toho s mindrákom, že mi to bude malé, no rýchlo som si zvykol zas na menší.
Tak iPhone (okrem toho X, ktory ale sa asi ani neda kupit este) je momentalne co sa tyka velkosti asi to najhorsie co je. Obrovsky telefon s miniaturnym displejom.