Lokalizácia
Formulár sa odosiela
jasne ze vsetko je cina, ale pri Apple si priplacas za znacku... neviem za co sa priplacas pri Huawei... moc luxusny cveng to zrovna nema :D
Zobraziť komentár 24.10.2017 - 14:41:26
00
arrow_leftHosť napísal:
iphone má svoje výhody ;) btw... keď bol nový tiež mi vydržal 2 dni plného používania.... po dvoch rokoch mi zatial žiadny telefón nevydržal viac ako jeden deň.....

Samozrejme že má nejaké výhody ale tak isto má aj nevýhody. Ja by som to už nechcel lebo itunes, cena a zastaraný dizajn.
Zobraziť komentár 24.10.2017 - 14:48:38
00
arrow_leftlapaloma napísal:
s8 vďaka inému pomeru strán nieje také pádlo ... pracuje sa sním naozaj dobre, a ten displej ... ak chceš napr čítať fórum ... je to niečo úplne iné ako lacnejšie telefóny
ak akceptuješ cenu tak choď do neho

So všetkým súhlasím je to stroj.Dobre padne do ruky a vo vačku ho ani necítiť.Displej hrozne návykový no a čo sa týka fotoaparátu tak asi predám môj kompakt 😁
Zobraziť komentár 24.10.2017 - 14:51:23
01
Este na tej S8 - ta citacka odtlackov vzadu je ok? vpredu mi to pride podstatne lepsie, preto som zatial skor inklinoval k S7.
Zobraziť komentár 24.10.2017 - 15:04:29
00
zvykol som si, skôr ale odomykám očami alebo tvárou
Zobraziť komentár 24.10.2017 - 15:06:28
00
Ja využívam vzadu a nemám s tým problém.
Zobraziť komentár 24.10.2017 - 15:09:16
00
PhilJ : za absenciu jacku :D
Zobraziť komentár 24.10.2017 - 15:25:00
00
arrow_leftJaiub napísal:
To sme dobojovali, ked sa hovori o 5,1" ako o relativne malom mobile.. :tmi:
Ja zrovna vaham medzi Iphonom SE a Samsungom A3, zatial A3 vitazi...

Ber iPhone, je menší :) Už som sa zmieril s iPhonom 5S ale stále mi vadí tá veľkosť - s obalom nenositeľné vo vrecku obyčajných nohavíc, tak ho nosím bez zbytočných obalov. Je veľký aj do vrecka do dresu :lol: Len keď ho beriem von na bike, tak si ho dám do takého výklopného obalu...
Zobraziť komentár 24.10.2017 - 15:28:36
00
arrow_leftHosť napísal:
SE bol tiež dosť silný kandidát, včera som sa večer chvíľu hral s kiri-ho. Je to super telefón, ale po tých 5" sa mi zdá nejaký maličký :D. Pracovať na ňom určite nebudem, na to mám PC doma aj v práci. Ale často mobil využívam miesto čítačky kníh, na internet keď sa mi nechce zapínať PC, navigáciu a tam je to už kus obmedzujúce. Uvidíme ako sa nakoniec rozhodnem.

Ti môžem predať môj zánovný SE. Idem si kupovať podľa všetkého 7čku.
Ja som z 5,2" prechádzal na SE 4" a išiel som do toho s mindrákom, že mi to bude malé, no rýchlo som si zvykol zas na menší.
Zobraziť komentár 24.10.2017 - 16:06:28
00
arrow_leftmilos21 napísal:
Ber iPhone, je menší :) Už som sa zmieril s iPhonom 5S ale stále mi vadí tá veľkosť - s obalom nenositeľné vo vrecku obyčajných nohavíc, tak ho nosím bez zbytočných obalov. Je veľký aj do vrecka do dresu :lol: Len keď ho beriem von na bike, tak si ho dám do takého výklopného obalu...

Tak iPhone (okrem toho X, ktory ale sa asi ani neda kupit este) je momentalne co sa tyka velkosti asi to najhorsie co je. Obrovsky telefon s miniaturnym displejom.
Zobraziť komentár 24.10.2017 - 16:11:17
00
odporucam iPhone. ak chces maly, tak SE a ak velkost, ktoru strcis do vrecka a pod., tak zakladne velkosti, nie plus. ten mi pride na bezne pouzivanie (a na bike) prilis velky. v mojom okoli bolo viacero hejterov apple, az kym si nekupili ich prvy vyrobok. samozrejme, kazdemu vyhovuje nieco ine.
Zobraziť komentár 24.10.2017 - 17:30:20
01
Keď mám doma 3 iPhony, 5 iPodov, iPad, MacBook, Mac Mini, iBook a ešte pár Apple vecičiek, tak sa tiež počítam medzi hejterov? A vidíš, súčasný Apple mi už nevyhovuje, bol som zvyknutý na vyššiu kvalitu.
Zobraziť komentár 24.10.2017 - 17:52:27
00
.

Naposledy upravil AdMich dňa 25.10.2017 - 06:39:47, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 24.10.2017 - 17:52:58
00
Tiež som hejtoval jablko kým som ho nasilu nemusel mat ako sluzobny... najprv 5S a potom 6S 64G.... áno, telefón ktorý nemá toľko možnosti personalizacie ako android ale zasa s lepšie odladenym softwarom, nezamrza, žiadne reklamne somariny, appky sa vždy dajú nájsť k spokojnosti (mapy, navigácie atd) .... osobne uz do iného ako jablka nepôjdem .... a ostanem pri 6tke.... veľkostne akurát, cena lepšia ako “7”...
Zobraziť komentár 24.10.2017 - 17:54:50
00
... a ku vydrzi baterie ti mozem napisat len moju skusenost s iPhone 4 - ked som ho kupil, tak som ho od zaciatku nabijal kazdu noc, lebo som nechcel riskovat vybitie cez den. vela cestujem a mobil pouzivam na vsetko, takze sa dost vybija. po 5 rokoch ho zdedila manzelka a nabijala ho kazdy 4. - 5. den, lebo telefonuje a aj mailuje menej. tiez na nom surfovala, ale menej. tento rok ho, zial, rozbila. mal 7 rokov a fungoval stale bezchybne, oprava sa mi ale zdala uz neekonomicka.
Zobraziť komentár 24.10.2017 - 17:59:01
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up