no, takže všetci majú zabezpečenú zodpovedajúcu prácu za adekvátny peniaz a nekalkulujú s tým, že ich výpoveď nebude prijatá alebo sa tam nezamestnajú znovu s lepšími podmienkami? nevŕtam, len sa pýtam
Vobec nemusia. Ked su tak nedostatkovy tovar ako ITckari, mozu dat vypoved, uzit si par mesiacov volno, pocestovat trochu po svete a potom odpovedal lubovolnej HR pipke z linkedin na ponuku a zachvilu maju novy job.
okrem toho, neprijat vypoved sa neda, je to jednostranna zalezitost
110mat110 každý je nahraditelný . A dáva sa to dosť často najavo. Bohužial aj v štatnej službe. Dvaja mlady chalani podali výpoveď. Papaláši ani brvou nepohli, len citovali že každy je nahraditelny.
Fire samozrejme. Kazdy je nahraditelny. Otazka je, co to danu firmu bude stat. Ak sa bavime o vysoko specializovanych poziciach, uz neplati, ze za dverami je x dalsich co zajtra nastupia. Firmu to bude stat vela penazi aby ich nahradili (alebo nenahradili a eventualne prisli o dalsich nespokojnych ktorym bola prerozdelena praca).
Specializovana pozicia nemusi byt len jadrovy fyzik. Staci sa pozriet na poziciu vodic autobusu. Ale dopravcom nedochadza....
Suhlas . Ale kompetentnemu to nedochádza. Vyučiť mladeho aby si ho bez stresu mohol pustit k buračke ,požiaru atď stojí nemalo € a nervov. A rezort nerieši tieto výpoveďe ani odbor.
3.6.2016 ano, je to staré, ale myslím že paloTT to sem dal na margo tej debaty o krátení bonusov...že už pred vyše rokom deklarovali, že pôjdu ľuďom po peniazoch...sleduj kontext
ved to je presne ono.. tajtrlik s peniazmi co zbohatol na pochybnych kseftoch si mysli ze vie riadit aj zemegulu.. taketo podniky sa nedaju riadit cez grafy a ciselka..
popravde to co sa deje v EBO nema porovnanie v ziadnom sektore, lebo ked sa nedohodnu a vypovede sa naplnia su v absolutnych srackach.. nahradit jedneho cloveka novym trva minimalne 1,5-2 roky, neexistuje ziadna docasna alternativa.. este aj keby chceli prehodit hotovych ludi z EMO tak to trva minimalne pol roka
Nuz vidim,ze je tu kazdy odbornik a ti ludia v porote vlastne nevedia co robia.Ale budiz,na to som si na slovensku zvykol... Chlapci bol by som ale zvedavy,co ste dokazali a vydreli si Vy... Akurat mudrovat na fore,tu je kazdy panko
Od toho je forum aby sa v nom mudrovalo. A na to aby som sa mohol k niecomu vyjadrit musim v zovote nieco dokazat? Cize kto nic nedokazal ma byt ticho? Ci len poslusne pritakavat?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vobec nemusia. Ked su tak nedostatkovy tovar ako ITckari, mozu dat vypoved, uzit si par mesiacov volno, pocestovat trochu po svete a potom odpovedal lubovolnej HR pipke z linkedin na ponuku a zachvilu maju novy job.
okrem toho, neprijat vypoved sa neda, je to jednostranna zalezitost
https://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/447900-tridsat-pracovnikov-jadrovej-elektrarne-v-jaslovskych-bohuniciach-dalo-vypoved/
Podla viacerych jeho reakcii tu na fore, ak by bol medzi nimi aj on, tak ja by som prave naopak spaval spokojnejsie.
Specializovana pozicia nemusi byt len jadrovy fyzik. Staci sa pozriet na poziciu vodic autobusu. Ale dopravcom nedochadza....
https://www.instagram.com/p/BbXiWIrFZzM/
ved to je presne ono.. tajtrlik s peniazmi co zbohatol na pochybnych kseftoch si mysli ze vie riadit aj zemegulu.. taketo podniky sa nedaju riadit cez grafy a ciselka..
popravde to co sa deje v EBO nema porovnanie v ziadnom sektore, lebo ked sa nedohodnu a vypovede sa naplnia su v absolutnych srackach.. nahradit jedneho cloveka novym trva minimalne 1,5-2 roky, neexistuje ziadna docasna alternativa.. este aj keby chceli prehodit hotovych ludi z EMO tak to trva minimalne pol roka