Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -18% fizik VENTO STABILITA CARBON tretry, strieborná/čierna
295 €
-18%
MOC 399 €
-18% fizik TRANSIRO HYDRA AEROWEAVE CARBON tretry, white/silver
od 238 €
-18%
MOC 306 €
savings ALÉ Neoprene Shoecover návleky na tretry, čierna
od 56,99 €
savings
MOC 81,99 €
Akcia -7% BBB BWS-23 WATERFLEX 3.0 návleky na tretry, neón žltá
od 38,99 €
-7%
MOC 47,99 €
-16% Sportful SpeedSkin Silicone návleky na tretry, čierna
37,99 €
-16%
MOC 55,99 €
savings Sportful Roubaix Thermal návleky na tretry, čierna
30,99 €
savings
MOC 50,99 €
-10% Castelli Intenso Unlimited návleky na tretry, svetlá čierna
od 63,99 €
-10%
MOC 79,99 €
-30% Specialized Deflect Pro návleky na tretry, čierna/antracitová
34,99 €
-30%
MOC 49,99 €
-8% GOREWEAR Sleet Insulated Overshoes návleky na tretry, čierna
od 89,99 €
-8%
MOC 102 €
Napríklad ja som pri civilnej obuvi tak medzi 45 - 46, aktuálne mám tretry Force MTB č.46 s dostatočnou rezervou na hrubú zimnú ponožku. Skúšal som Shimano ME-7 veľkosť 46 a na dĺžku boli akurát ale ukrutne úzke... Už po chvíľke ma začala tlačiť oblasť tej kostičky pri malíčku. Keby bola napr. rozšírená verzia tak by mohli byť ideálne, nemyslím si že by väčšie číslo výraznejšie riešilo šírku...
Edit: Taktiež som nebol ani na prvý zúbok schopný zapnúť pracku, nakoľko mám vysoký priehlavok...
Aj ja hľadám nové tretry, rozhodne niečo na širšiu nohu s vyšším priehlavkom. Po vyskúšaní viacerých druhov tretier Shimano, ktoré boli všetky úzke (rozšírenú verziu som však zatiaľ neskúšal) som si vyhliadol tieto https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/mtb-panske-tretry/mavic-deemax-elite-mtb-tretry-black-safety-yellow.html. Chodidlo mám približne 29,3cm dlhé čiže podľa tabuliek Mavic by som zvolil UK 12 = 298,8 aj z hľadiska hrubšej ponožky. Vedeli by ste povedať niečo k šírke tretier Mavic?. Alebo je to podobné ako u Shimana?. Prípadne nejaký iný výrobca čo ponúka rozšírené verzie... Chcem to na dlhšie rekreačno-expedičné výjazdy po horách takže pokiaľ možno niečo odolnejšie - páči sa mi konštrukcia s vyššou členkovou časťou. Aktuálne Force MTB tretry si dosť vytrpeli, no sú jediné čo som zatiaľ obul...
Mavic Aksium Elite prilba, safety yellow/black
58,99 €
MOC 75,99 €Keby niekto ešte tie Mavici nekúpil v Bike Pro v tom výpredaji tak má tri dni čas, hľa:
https://www.bike24.de/1.php?content=8;product=131967;menu=1000,18,58;mid=0;pgc=0;page=7;orderby=2
S tou ruzovou to neber v zlom bolo to myslene len ako charakteristka pohlavia aj ked musim povedat ze pekna ruzova sa paci aj mne a uz davno sa to takto neskatulkuje
na vode nejazdim a teploty tak do max 0 ked je pod nulou tak to uz nejazdim, a rozpocet asi 200, tie co si tam daal vyzeraju fajn, mali by v pohode do tych 0 stupnov vydrzat ze ?
tieto sú to, mám odskúšané... v podstate s tvojim rozpočtom a požiadavkami verím, že čokoľvek zimné a cestné to splní, ale radím len to čo mám osobne vyskúšané. hlavne do tých tretier treba kvalitnú zimnú ponožku.. s letnou nebudú fungovať.
Poradíte nejaké zimné cestné obutie čo vydrží nejaký ten mrazík? Cena tak do 150 zhruba...nenašiel som okrem Gaerne nič čo by ma nejak zaujalo. Nosím letné Shimano veľ. 48 s rezervou.
Diki za tipy