Jedno demo na obrázku, úzka jama tam bola len asi 50 m, ale satelity trochenzi šaškovali. Bolo to počítané len z GPS rýchlosti, pričom výškový profil je v podstate OK... reálne sklony tam boli do 10 %.
V každom prípade, ak ti to Sigma sežere, tak jej kúp radšej napr. takéto niečo (tie prvé dva, bezmagnetové) - https://eu.wahoofitness.com/devices/bike-sensors tam sa v podstate nemá okrem elektroniky čo podžubať. Ja mám teda garmiňácke, to sú len ANT+, ale zrazu žiadne problémy s posunom detektora od magnetu, prakticky sa to nedá urvať, samé plusy, GSC-10 skončili v koši.
SWAG 30. Dnešné prekvapenie pri umývaní,matica k.o, vnútorný čap prasknutý na konci pod maticou na troch miestach a vnútorná miska ložiska vyzerá byť tiež praksnutá. Som zvedavý čo na to povie záruka.
Tesak skús chalanov z predajne Trek v PK, tiež som to tu riešil 2 mesiace dozadu, písal všetkým predajcom značky mail a stačila krátka návšteva po ceste z BA a mali samostatný ráfik.
V skratke. Ak ides hlbokou dolinou kvalita gps je naprd.
Cize presne to co jazdim? Skusal som predtym GPS tracking v appke na iPhone (GPS+barometer), ale presne som spozoroval vsetky sposoby odchylky vplyvom TERENU-skaly, husty les,uzke doliny..., POCASIA-hmla, zmena tlaku vzduchu, dážd, atd...- aj na tej istej trati - takze som mal jednoduchu a logicku volbu siahnut po starej dobrej "klasike" = senzory ?✌️
Jedno demo na obrázku, úzka jama tam bola len asi 50 m, ale satelity trochenzi šaškovali. Bolo to počítané len z GPS rýchlosti, pričom výškový profil je v podstate OK... reálne sklony tam boli do 10 %.
V každom prípade, ak ti to Sigma sežere, tak jej kúp radšej napr. takéto niečo (tie prvé dva, bezmagnetové) - https://eu.wahoofitness.com/devices/bike-sensors tam sa v podstate nemá okrem elektroniky čo podžubať. Ja mám teda garmiňácke, to sú len ANT+, ale zrazu žiadne problémy s posunom detektora od magnetu, prakticky sa to nedá urvať, samé plusy, GSC-10 skončili v koši.
Ty to používaš s čím - bike PC/telefon+apka, alebo nieco ine?
Počasie vplyv nemá - s vplyvom vodných pár aj kvapalnej vody v atmosfére sa pri návrhu systému počítalo. Takisto nemá vplyv tlak vzduchu. Čo vplyv má, je stav ionosféry, to ale nie je záležitosť počasia (čo je záležitosť troposférická) a na tento stav existuje augmentácia (SBAS - WAAS/EGNOS, dGPS - týka sa hlavne profesionálnych sub-dekametrových staníc).
Telefóny majú príšerné antény a ešet príšernejšie výdrže na baterky (ako aj príšernú odolnosť a väčšine nič nehovorí ANT+), takže Edge je moja láska jediná.
"Nezávisle na prostredí" znamená, že si to skúšal aj v úzkych kaňonoch a pod.? Ja obyčajne s presnosťou GPS problémy nemám a je v podstate jedno, či ide o telefón alebo niečo iné, ale minulý rok napr. môj Garmin vyslovene strácal signál, keď sme liezli na Triglav. Proste z jednej strany bola kilometrová skalná stena, oproti ďalšia, takže na satelity videl len cez ten zvyšok. Nepomohlo GPS ani GLONASS, záznam (tej časti v stene) bol nepoužiteľný...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kucofly a Ty nevies ze v PK sa chodi Turbimu ?
Cize presne to co jazdim? Skusal som predtym GPS tracking v appke na iPhone (GPS+barometer), ale presne som spozoroval vsetky sposoby odchylky vplyvom TERENU-skaly, husty les,uzke doliny..., POCASIA-hmla, zmena tlaku vzduchu, dážd, atd...- aj na tej istej trati - takze som mal jednoduchu a logicku volbu siahnut po starej dobrej "klasike" = senzory ?✌️
Ty to používaš s čím - bike PC/telefon+apka, alebo nieco ine?
Telefóny majú príšerné antény a ešet príšernejšie výdrže na baterky (ako aj príšernú odolnosť a väčšine nič nehovorí ANT+), takže Edge je moja láska jediná.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.