do kopca davam rukavice tiez dolu - ruky su dobre chladice, ale pri -10 neviem neviem
a ako bolo spomenute - konecne sa dalo do lesa. u nas bolo len pocukrovane a dolu neskor blato - dalo sa - a davno som si tak neuzil zjazd ako dnes. nad 900m dost ladu - aj som si trosku zakorculoval povedla biku dolu kopcom
nedeľný výjazd na Dobrú Vodu: hoci posnežilo, pod snehom bolo kopec blata ktoré na biku namŕzalo. ku koncu mi fungovali vzadu asi len 4 prevody. inak drevorubači sa činia v zime asi viac ako v lete, na trase z Dvolov na Komárovú som sa brodil po členky v blate
Videl som tu tvoju pozvanku na vyjazd, ale uprednostnil som tvoje domovske trate na Strbskom plese kedze zima je taka aka je a moznost bezkovat sa pomaly stava vzacnostou.
po praci som sa bol pozriet na peso kolko toho napadalo - na bezky to nieje ale na bike takmer ideal. kopec svetla k tomu - nebolo treba skoro vobec svietit. a ked som sa v metelici po tme vracal domov bol som za ufona krizeneho so snehuliakom
Bol som na otvorenie /antrotomia/ a vycistenie celustnej dutiny. Teraz lavu stranu, v oktobri som bol na pravu. A zakazdym som prisiel aj o jednu stolicku ktore mi to sposobili. Tak uz by malo byt dobre
Hack3r áno. Ja som doma. Tiež som mal ležať v nemocnici ale vybavil som si to inak.
Inak teraz ma napadlo že sme možno mohli ležať v tej istej nemocnici.
Mal som byť v TN vo fakultnej
Ja som v MT na stomatochirurgii. Mal by som sa zbavit chronickej nadchy ktoru som mal cca 10 rokov. Zuby su *urvy. Ale platnicky tiez. Tie mam tiez doiebane. Ale uz sa neviem dockat vyjazdu...lebo od konca septembra som nesedel na bajku kua.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ako bolo spomenute - konecne sa dalo do lesa. u nas bolo len pocukrovane a dolu neskor blato - dalo sa - a davno som si tak neuzil zjazd ako dnes. nad 900m dost ladu - aj som si trosku zakorculoval povedla biku dolu kopcom
No na Zelenom som už bol tohto roku 3 krat
Videl som tu tvoju pozvanku na vyjazd, ale uprednostnil som tvoje domovske trate na Strbskom plese kedze zima je taka aka je a moznost bezkovat sa pomaly stava vzacnostou.
Nazov Certov chodnik mas odkial? Pouziva sa miestnymi?
Toho co to mapoval som videl dnes rano - v zrkadle
https://www.openstreetmap.org/way/326295942#map=16/48.6457/17.5434
podklad luxusný, už dlho som sa na výjazde takto nezabavil
Keby mi z ruky netrčí "hadička" určite by som vybehol otestovať nové plášte
Zostáva mi len tíško závidieť
Inak teraz ma napadlo že sme možno mohli ležať v tej istej nemocnici.
Mal som byť v TN vo fakultnej