Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
To je nic. Ja som bol vcera prihlasit auto a zdalo sa mi ze si odtial jeden pan niesol DS-KKTKO lenze som to videl len z tej druhej strany tak si niesom isty.
jfab tu hľadal niečo podobné ako logana combi a teraz mi udrela do oka nová lada https://www.youtube.com/watch?v=_OkYiCycivA
Videl to už niekto naživo ? Páči sa mi to asi aj viac ako logan a drží sa to atmo 1,6ky čo môže byť fajn.
Noldo, super, ze si si spomenul. Presne ja som ich cielova skupina. Vysoke, dlhe, nenarocne a snad aj cenovo zaujimave a pre mna aj pekne. Konecne sa mi zacina rozsirovat vyber.
V pondelok som si testol Toyotu Auris combi. Pekne, dobre vybavene, ale nizke. Liznuty Auris po troch rokoch vojde do mojej cenovej hranice.
Chválim farbu, mám pocit, že ľudia si v poslednom čase kupujú len šedé a strieborné autá. Táto bude na ceste dobre vidieť
Čo to má za svetlá ? Klasika, či ledky ? Len tak zo zaujímavosti, nevieš aký je asi cenový rozdiel medzi 1,5 a hybridom ? Či syn hybrida nezvažoval ?
Mate nejake tipy na auticko za ~8-9k? Teraz jazdim 15% kratke jazdy mestom, 20% mimo obed, 65% dialnica; mesta vsak moze casom pribudat.
Poziadavky: r.v. 2010+, 100+ koni, prevodovka 6 stupnov alebo aspon dlhy 5. stupen kvoli dialnici, 4+ dveri, klima, tempomat, bluetooth alebo moznost instalacie, dialkovy central, elektricke okna, hmlovky, isofix, velkostne nech si "za seba" moze sadnut 180cm clovek a kufor nech pojme kocik
Potesi: automaticka klima, kombi/liftback/hatchback karoseria, cuvacia kamera, vyhrievane sedadla, denne svietenie, bezklucove otvaranie, sklapanie sedadiel v rovine
Hladim na bezpecnost a spotrebu. V sucasnosti jazdim Accord r.v. 2000 1.8vtec a jazdnym prejavom mi vyhovuje. Japonske auta maju u mna plus. Nie som fanusikom nafty.
Sucasni favoriti su Civic 8g 1.8ivtec, Auris prvej generacie po FL 1.8 hybrid (body dole za maly kufor a horsiu dynamiku, plus je fuel efficiency a bezudrzbovost HSD), snom je Mazda 3 2.0i 2013+, ale to je cena inde a nie som si isty, ci mi stoji za ten doplatok...
Ufo (civic) je v benzíne bezproblémové auto, veľa miesta, nepriestrelný motor...jediné mínus je menej pohodlný podvozok. S magic seats vieš odviezť aj dva bicykle vzadu a máš stále prázdny kufor. Auris je také nemastné neslané auto, v ničom nesklame/neurazí, ale na druhej strane ani v ničom nenadchne. U Mazdy by som sa trošku obával, ako je na tom antikorózna úprava. Ak je to už v tejto poslednej generácií poriešené, môže to byť zaujímavá voľba s dvojlitrovým benzínom
mazda má katastrofálne riešený kufor, pokiaľ si pamätám, tak sedačky nevieš sklopiť ani do roviny... kedysi som o nej tiež uvažoval a toto bolo to prečo som šiel radšej do civicu... a to som vtedy ani neuvažoval, že tam raz budem bicykle voziť.. skôr ma zaujímalo či sa tam dá prespať, resp, trtkať
Bikejoring, myslime tu istu generaciu? Kufor mi pride uplne normalny. A po sklopeni sedadiel tam uplna rovina nie je, ale ani velky schod. Pri kupovani hatchbacku by som moznost sexu ci prespania v priestore kufra a sklopenych sedaciek fakt nebral do uvahy. Ked sa chce, sedacky bohate stacia na oboje.
Antikorozna ochrana by u novych Mazd mala byt ok, pripadne by som zvazil vystriekanie dutin (myslim tym podvozok, nie cinnosti na sedackach, vy prasaci).
Kazdopadne, zatial pozeram po spominanej cenovej hladine 8-9k, tam nova Mazda nespada.
Supafly, nie som si veru isty, ci by mi ako dobry pocit zo soferovania toho Aurisu stacilo hranie sa so spotrebou... Sem tam sa tesim z dynamickeho zvezenia. No na zabavky mam stale 2 biky.
však to bolo viac menej na srandu, ja už presne neviem, autom som riešil tušim 6 rokov dozadu a aj tak som v ňom nikdy nespal a ani nesexoval, lebo už som zostarol a zmenili sa priority... ale v predchádzajúcom hatchbacku - toyota corolla to bolo bežné, ale to som bol ešte vysokoškolák... inak ja som malý, tak to skresluje, ale výhoda bola, že som nemal problém sa tam natiahnuť bez skrčenia... rovnako je na tom aj civic
V pondelok Som mal Na testovacku Kugu 2,0 TDCI 4*4 Automat -Fajnove pojazdenicko - Vybava " is GOOD " - čo všetko k zivotu potrebujes ale naj. bolo vyhrievanie volantu to mne vo focuse chyba .
Boha, aky som rad, za mojeho forda. Suma sumarum mam asi 10 gombiciek na palubovke a 3 krutitka. Sak toto kym si vyberies ake cudlitko stlacis tak uz aj prides do ciela.
..... ale naj. bolo vyhrievanie volantu to mne vo focuse chyba .
Koľko ľudí toľko chutí . Ja vyhrievanie volantu totiž mám, ale dokopy som ho mal zapnuté len jeden jediný krát....na skúšku či funguje. Funguje, ale nie je to nič čo by som použil ešte raz . Rovnako tak vyhrievanie sedačiek. Dnešné autá sa vykúria spoľahlivo v priebehu pár minút a preto považujem tieto "vyhrievacie" serepentičky trošku za zbytočnosti.
tak ja zase vyhrievane celne sklo a sedadla to je zaklad pre mna - teraz uz aj Volant a vlastne aj bezklucovy pristup "milujem " . Ono ked to auto parkujes vonku tak ten volant je fakt studeny - mam rad komfort . a dalsie uz bude urcite z automatom .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=_OkYiCycivA
Videl to už niekto naživo ? Páči sa mi to asi aj viac ako logan a drží sa to atmo 1,6ky čo môže byť fajn.
V pondelok som si testol Toyotu Auris combi. Pekne, dobre vybavene, ale nizke. Liznuty Auris po troch rokoch vojde do mojej cenovej hranice.
Syn opustil predajnu s touto 1,5 litrovou kraskou
http://www.auto.cz/test-lada-vesta-umi-rusove-postavit-moderni-auto-108735
Chválim farbu, mám pocit, že ľudia si v poslednom čase kupujú len šedé a strieborné autá. Táto bude na ceste dobre vidieť
Čo to má za svetlá ? Klasika, či ledky ? Len tak zo zaujímavosti, nevieš aký je asi cenový rozdiel medzi 1,5 a hybridom ? Či syn hybrida nezvažoval ?
Poziadavky: r.v. 2010+, 100+ koni, prevodovka 6 stupnov alebo aspon dlhy 5. stupen kvoli dialnici, 4+ dveri, klima, tempomat, bluetooth alebo moznost instalacie, dialkovy central, elektricke okna, hmlovky, isofix, velkostne nech si "za seba" moze sadnut 180cm clovek a kufor nech pojme kocik
Potesi: automaticka klima, kombi/liftback/hatchback karoseria, cuvacia kamera, vyhrievane sedadla, denne svietenie, bezklucove otvaranie, sklapanie sedadiel v rovine
Hladim na bezpecnost a spotrebu. V sucasnosti jazdim Accord r.v. 2000 1.8vtec a jazdnym prejavom mi vyhovuje. Japonske auta maju u mna plus. Nie som fanusikom nafty.
Sucasni favoriti su Civic 8g 1.8ivtec, Auris prvej generacie po FL 1.8 hybrid (body dole za maly kufor a horsiu dynamiku, plus je fuel efficiency a bezudrzbovost HSD), snom je Mazda 3 2.0i 2013+, ale to je cena inde a nie som si isty, ci mi stoji za ten doplatok...
Antikorozna ochrana by u novych Mazd mala byt ok, pripadne by som zvazil vystriekanie dutin (myslim tym podvozok, nie cinnosti na sedackach, vy prasaci).
Kazdopadne, zatial pozeram po spominanej cenovej hladine 8-9k, tam nova Mazda nespada.
Supafly, nie som si veru isty, ci by mi ako dobry pocit zo soferovania toho Aurisu stacilo hranie sa so spotrebou... Sem tam sa tesim z dynamickeho zvezenia. No na zabavky mam stale 2 biky.
Koľko ľudí toľko chutí
PS: Ford KUGA mi príde pekné autíčko
Aj by som bral.