Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
dnes trocha akcie škoda že to bolo mimo uhla IP kamery, traktor s pluhom odhrnul cestu a spravil z toho klzisko a ešte rozšíril cestu, tak že splynula s krajnicou, doplatil na to sused na offroade, ktoré šmyklo rovno mne do plotu, tak že sa tam celým bokom oprel... najskôr sme to chceli potiahnuť ako celok za bok, to ale bolo bez šance, tak som potom len zadok vytočil k ceste a ťahal dozadu... má tam terénne gumy, tak na zlatovateľom snehu nič moc, podobne ako tie traktorové šípy. škody našťastie len minimálne, ako na plote tak aj na aute, v podstete ho o gumy oprelo o ten betón.
pár rokov dozadu, keď tam bol kovový plot, tak ho jeden expert prerazil a celým autom skončil u nás v záhradke
Vw je navonana predrazena sprostost a to hovori niekto co ma za sebou 5 celoslovenskych vw zrazov nejake v madarsku a cesku.
No nemozem si pomoct ale to co mi ponuka vw za rovnake peniaze oproti konkurencii je prinajmensom smiesne
mne ponukol VW v ZA taku sumu za POLO,ze to sa nedalo odmietnut... navyse ten konzervativny interier VW grupy teda mozem, vsetko ostatne je podla mna otras
ja by som len chcel vediet,kolko by stala oprava takehoto vyhrievaneho celneho skla: z toho sa musia panenky vytacat
Pravdupovediac ja v lade nic vyhrievane nepotrebujem. Kuri za par minut. Za desat sa mozem hodit do trenirok
Ale je pravda ze ta teplota sa potom tazsie reguluje na chladnejsie respektive to dlhsie trva
mám to rovnako, kožený mám len volant a výduch teplého vzduchu pri šoférových dverách viem nasmerovať na volant takže v mieste držania volantu mám volant teplý do pár minút. sedadlá keďže niesú kožené tak nechladia takže človek sadne a má teplo..(vyhrievanie sedadiel nemám)
na novom aute ale vyhrievané sedadlá budú, ženy naozaj ináč vnímajú čo je teplo a čo je zima
To je argument ze nasmerujem si fukar na volant
Ved nemat vyhrievany volant neje hanba netreba sa nijako obhajovat
Canopus ak sa ti paci vw interier tak je to vporiadku ja len ked porovnam priklad focus za 10 tis eur a golf za 10 tis eur tak rozdiel je markantny. Samozrejme ze golf v palbe je ina piesen ale zas aj ceny su ine
vyhrievanie celneho skla mam na forde scorpio z 96, tiez aj predne sedacky - funguje to perfektne do 3min max. Akurat sedacky su semis, cize nie je az taka potreba. Vyhrievanie prednych mam aj teraz v exploreri, akurat su v kozi, a ked som ani po 15min necitil rozdiel, tak som to vypol a neriesim. Inak ku volantu, ci je zima, alebo leto, tak pouzivam rukavice (nejake takticke ci ako sa tomu nadava). Lepsie sa to drzi, ked sa niekomu potia ruky.
do minúty ten volant môžem držať bez toho že by ma chladil..vážne v aute nepotrebujem takú pitchovinu ako vyhrievaný volant.....ako vidíš aj ludia čo to majú to niektorí vôbec nepoužívajú....ok ak to niekomu vyhovuje a používa to nech si to tam má, mne to nechýba a áno ten fukár stačí:) kým dôjdem z PK nazačiatok jura už mám v aute teplo (pripomínam že aj v zime nasadám do auta bez bundy).
Mimo témy, ale u mňa to tak je. Kým som niečo nemal, alebo aspoň nevyskúšal, tak si netrúfnem povedať, či je dobrá alebo zlá/zbytočná vec. Vyhrievané sedačky, automatická klíma, dažďový senzor, tempomat, viac ako 200 koní, veci ktoré keď človek nemá tak si hovorí, že mu ich netreba, ale keď raz má auto s nimi, tak by sa ich už nerád vzdával. Podobne aj taká automatická prevodovka. Nepoznám nikoho, kto by mal auto s automatom a ďalšie si kúpil s manuálom a vychvaloval si aká skvelá vec je taký spojkový pedál. Ak to doženiem do extrému, tak elektomobil ? Odporúčam odporcom povoziť sa v Tesle a hneď budú obmäkčený
Mimo témy, ale u mňa to tak je. Kým som niečo nemal, alebo aspoň nevyskúšal, tak si netrúfnem povedať, či je dobrá alebo zlá/zbytočná vec. Vyhrievané sedačky, automatická klíma, dažďový senzor, tempomat, viac ako 200 koní, veci ktoré keď človek nemá tak si hovorí, že mu ich netreba, ale keď raz má auto s nimi, tak by sa ich už nerád vzdával. Podobne aj taká automatická prevodovka. Nepoznám nikoho, kto by mal auto s automatom a ďalšie si kúpil s manuálom a vychvaloval si aká skvelá vec je taký spojkový pedál. Ak to doženiem do extrému, tak elektomobil ? Odporúčam odporcom povoziť sa v Tesle a hneď budú obmäkčený
Suhlasim so vsetkym:) z tesly som len velmi nerad vystupoval. Od sefa mam prislubenu nabijacku v praci.. uz len teslu zohnat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
LADA
pár rokov dozadu, keď tam bol kovový plot, tak ho jeden expert prerazil a celým autom skončil u nás v záhradke
No nemozem si pomoct ale to co mi ponuka vw za rovnake peniaze oproti konkurencii je prinajmensom smiesne
ja by som len chcel vediet,kolko by stala oprava takehoto vyhrievaneho celneho skla: z toho sa musia panenky vytacat
Pravdupovediac ja v lade nic vyhrievane nepotrebujem. Kuri za par minut. Za desat sa mozem hodit do trenirok
Ale je pravda ze ta teplota sa potom tazsie reguluje na chladnejsie respektive to dlhsie trva
na novom aute ale vyhrievané sedadlá budú, ženy naozaj ináč vnímajú čo je teplo a čo je zima
Ved nemat vyhrievany volant neje hanba netreba sa nijako obhajovat
Canopus ak sa ti paci vw interier tak je to vporiadku ja len ked porovnam priklad focus za 10 tis eur a golf za 10 tis eur tak rozdiel je markantny. Samozrejme ze golf v palbe je ina piesen ale zas aj ceny su ine
do minúty ten volant môžem držať bez toho že by ma chladil..vážne v aute nepotrebujem takú pitchovinu ako vyhrievaný volant.....ako vidíš aj ludia čo to majú to niektorí vôbec nepoužívajú....ok ak to niekomu vyhovuje a používa to nech si to tam má, mne to nechýba a áno ten fukár stačí:) kým dôjdem z PK nazačiatok jura už mám v aute teplo (pripomínam že aj v zime nasadám do auta bez bundy).
PS: nechcem uz pisat dalsi zbytocny prispevok, ale Miso u teba som tento termin registroval za posledne 2 dni niekolkokrat.
Kebyze mam nevyhrievany volant v Multiple, tiez by som sa hanbil z toho vystupit niedke na verejnosti.
Inak par tyzdnov dozadu som MP tusim videl v Crome pri kukurici.
Suhlasim so vsetkym:) z tesly som len velmi nerad vystupoval. Od sefa mam prislubenu nabijacku v praci.. uz len teslu zohnat.