Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
2,2DiD (v skutocnosti 2,3), 4WD S-AWC, automat. O 4-kolu sa u tohto auta bat nemusis, funguje
Motor nie je trhac asfaltu, ja ale tiez nie som zavodnik. Za to je pruzny a ma silu. Spotreba cca. 7,6. V kabine slusne ticho, vonku je ale motor pocut.
Mam 3 gen. FL 2016 a vtedy sa vela veci pomenilo. Hladas starsi model?
zatial selektujem, bude to tohtoročný model o 3 roky aktuálny. ked postavíme chalupu focus už bude mať dosť....
Ideálne auto pre každého bikera...síce sa s tým trosku blbsie parkuje, spotrebu pod 7l nedáte ale na druhu stranu majú z neho ľudia na cestách rešpekt a ako bonus sa kľudne môžete zdraviť s kamionakmi
Pick-upov je na trhu kvantum a zrovna tento naozaj nie je príťažlivý. Zrovna fiat, keďže je prezlečená mitsu L200, tak by som sa nebál. Navyše Fiat Profesional tj. neosobné autá majú myslím celkom dobrú reputáciu.
ano, su tam na viacerych znackach rovnake podvozky, motory, obcas plechy, ale MB to aspon napchala navyse svojimi technologiami a ked do toho clovek sadne, aspon vidi/citi ze je v MB ( pri inych znackach akurat tak vymenili loga na volante a hotovo )
mam to len tak pozicane na skusku na vikend, osobne sa mi ten koncept takychto pick-up paci z hladiska ze tam preveziete takmer vsetko a dostanete sa relativne vsade ( pri uzavierke diferencialu )...no len na jazdenie po nasich mestach nic moc...nie je to pomaly kde odparkovat kedze vsetky "chlieviky" su malovane akesi male a samozrejme sa s tym na parkovanie vytacate minimalne na 2x. Plus treba ratat s tym ze ak budete chciet napriklad zastat na kraji cesty pri chodniku ( samozrejme nie na nom ), dat vystrazne a za minutu vybavit kuriera s tym ze si iba zoberiete od neho balik, hodite ho do auta a idete prec, tak sa stretnete s minimalne desiatimi milymi pohadmi ludi ktori vas preklaju az do desiateho pokolenia ( co sa mi pri rovnakej cinnosti s beznym autom akosi nestava )
chlieviky byvaju podla normy z roku 1987 STN 73 6058 2.25x4.5m (podla vtedajsich skodovic o sirke 1.6m), dnes sa rozsiruju 2.4x5.1m, no stale ziadna slava...
take auto je v meste za trest
chlieviky byvaju podla normy z roku 1987 STN 73 6058 2.25x4.5m (podla vtedajsich skodovic o sirke 1.6m), dnes sa rozsiruju 2.4x5.1m, no stale ziadna slava...
Tých 15cm na viac je docela bieda.mali to dať aspoň na2.6 nech sa dá slušne vystupovať
Videl som to X-ko minuly vikend v akcii na snehu, rovnako olepene reklamou. Chlapik ho zobral ukazat na lyziarsky svah seckym sockam nech kukaju... Holt, darmo zavrel diferak, ked zabudol pripnut predny nahon. Bola celkom sranda pozerat, ako tam nehybne stoji a kruti kolieskami a zahrabava sa do tych 20cm co mal pod sebou.
Az to mala byt predvadzacia akcia Mercedesu, tak je jasne, ze par desiatok zakaznikov si neziskali ))
Uz teraz ludia nadavaju ze niet kde parkovat, ak by sa zvacsila sirka park. Miesta tak samozrejme ubudne aj ich pocet, tie sirky su asi pocitane tak aby bola aj ovca cela aj vlk syty
Bežné auto má 1,8-1,9 metra na šírku. Keď má park. miesto 2,25, tak zostane častokrát 15 cm z jednej, 15 cm z druhej strany. Vtedy neotvoríš dvere tak, aby si vystúpil a musíš zastaviť natesno na auto vedľa, čím nielen, že musí tvoj spolujazdec vystúpiť skôr ako zaparkuješ, ale aj susedov spolujazdec nenastúpi. Ako sa toto rieši keď máš dve deti v sedačkách veru neviem.
O tom, že nie je kde parkovať nie je pochýb, ale ani šírku nepovažujem za akceptovatelnú.
Našťastie bežné miesta pri obchodoch a podobne bývajú široké dosť, aby sa dalo vystúpiť z oboch strán, len pri panelákoch to naozaj býva tých 2,25m
Bežné auto má 1,8-1,9 metra na šírku. Keď má park. miesto 2,25, tak zostane častokrát 15 cm z jednej, 15 cm z druhej strany. Vtedy neotvoríš dvere tak, aby si vystúpil a musíš zastaviť natesno na auto vedľa, čím nielen, že musí tvoj spolujazdec vystúpiť skôr ako zaparkuješ, ale aj susedov spolujazdec nenastúpi. Ako sa toto rieši keď máš dve deti v sedačkách veru neviem.
O tom, že nie je kde parkovať nie je pochýb, ale ani šírku nepovažujem za akceptovatelnú.
Našťastie bežné miesta pri obchodoch a podobne bývajú široké dosť, aby sa dalo vystúpiť z oboch strán, len pri panelákoch to naozaj býva tých 2,25m
mám dve male deti a ozaj je tio na pikaču!
aj s 2,6 m pri 1,9m aute je to na tesno aby som ich tam usadil a pozapínal... suduhovia od stola si svojelimuzinky parkuju na dve miest aby im to nikto neobtiahol dverami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Motor nie je trhac asfaltu, ja ale tiez nie som zavodnik. Za to je pruzny a ma silu. Spotreba cca. 7,6. V kabine slusne ticho, vonku je ale motor pocut.
Mam 3 gen. FL 2016 a vtedy sa vela veci pomenilo. Hladas starsi model?
zatial selektujem, bude to tohtoročný model o 3 roky
mam to len tak pozicane na skusku na vikend, osobne sa mi ten koncept takychto pick-up paci z hladiska ze tam preveziete takmer vsetko a dostanete sa relativne vsade ( pri uzavierke diferencialu )...no len na jazdenie po nasich mestach nic moc...nie je to pomaly kde odparkovat kedze vsetky "chlieviky" su malovane akesi male a samozrejme sa s tym na parkovanie vytacate minimalne na 2x. Plus treba ratat s tym ze ak budete chciet napriklad zastat na kraji cesty pri chodniku ( samozrejme nie na nom ), dat vystrazne a za minutu vybavit kuriera s tym ze si iba zoberiete od neho balik, hodite ho do auta a idete prec, tak sa stretnete s minimalne desiatimi milymi pohadmi ludi ktori vas preklaju az do desiateho pokolenia ( co sa mi pri rovnakej cinnosti s beznym autom akosi nestava
Tých 15cm na viac je docela bieda.mali to dať aspoň na2.6 nech sa dá slušne vystupovať
Kto ma eko auticko, tak ma aj odmenu.
Az to mala byt predvadzacia akcia Mercedesu, tak je jasne, ze par desiatok zakaznikov si neziskali
ak sa budeme snažiť napchať čoraz viac áut stále len na placku tak to bude len horšie a horšie...
mám dve male deti a ozaj je tio na pikaču!
aj s 2,6 m pri 1,9m aute je to na tesno aby som ich tam usadil a pozapínal... suduhovia od stola si svojelimuzinky parkuju na dve miest aby im to nikto neobtiahol dverami.
Uz tu prosim na tie nase dymovnice nenadavajte
https://auto.pravda.sk/poradna/clanok/457713-adac-toto-je-20-najcistejsich-aut-na-palive-nezalezi/