Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Bežné auto má 1,8-1,9 metra na šírku. Keď má park. miesto 2,25, tak zostane častokrát 15 cm z jednej, 15 cm z druhej strany. Vtedy neotvoríš dvere tak, aby si vystúpil a musíš zastaviť natesno na auto vedľa, čím nielen, že musí tvoj spolujazdec vystúpiť skôr ako zaparkuješ, ale aj susedov spolujazdec nenastúpi. Ako sa toto rieši keď máš dve deti v sedačkách veru neviem.
O tom, že nie je kde parkovať nie je pochýb, ale ani šírku nepovažujem za akceptovatelnú.
Našťastie bežné miesta pri obchodoch a podobne bývajú široké dosť, aby sa dalo vystúpiť z oboch strán, len pri panelákoch to naozaj býva tých 2,25m
Z matiky pisem 5ku, bo si zabudol vynasobit dvomi - co vyuzivas miesto zo susednych boxov...
Co ti ja viem? Ja sa skor stretavam s tym ze borci vo vedlajsich chlievikoch to davaju na ciaru, nakrivo a podobne, takze pocital aj celkom dobre...ale ano, v idealnom svete by si mal pravdu. A z dlhorocneho pozorovanie mozem napisat ze cim mensie auto, tym vacsinou blbsie zaparkovane.
taketo auticko by bolo na predaj. 6kvalt diesel. rodicia predavaju, slubil som im pomoct, tak sa snazim. kupili novsi model s automatom. r.v.2012 a len 50tis km (lahko overitele). viac ako poctivo servisovane, bezproblemove. kupene nove v SR, ziaden pochybny dovoz. cena v ss. pre mna je to zbytocny luxus a musel by som predat svoju milovanu mazdicku 323, za ktoru by som asi nedostal ani 300€. zn. chronicky nadbytok aut v rodine, preto aj tolko km. CENA 15 tisic.
vlastne sa tym nemusim tajit cena je 15tisic. auto som vyberal rodicom ja, aj som sa on staral. vzdy som chcel forester, ale pacili sa mi starsie modely a benzinove s atmosferickym motorom. nasi chceli diesel, zvyk je zelezna kosela.
Ideálne auto pre každého bikera...síce sa s tým trosku blbsie parkuje, spotrebu pod 7l nedáte ale na druhu stranu majú z neho ľudia na cestách rešpekt a ako bonus sa kľudne môžete zdraviť s kamionakmi
Pekné auto. Ale...
Keď som pred 20 rokmi staval chalupu, tak mi občas kamarát požičal niečo podobné - Nissan King Cab. Nebol problém doviezť 30-40 vreciek cementu alebo nehaseného vápna, z Popradu doviezť miešačku a po 2 rokoch ju vrátiť..
Aj teraz by sa mi občas zišiel - doviezť nejaký ten kubík dreva na kúrenie, nejaký hnoj na rozhodenie na záhradke. Vieš si predstaviť voziť to na tom Mercedese? Však by mi srdce puklo...
nemyslím si, stále budú vonku a bude na ne pršať, snežiť atď + nežijeme v civilizovanom svete a už len na blbej pumpe aby sa človek bál zastaviť aby mu to niekto rovno nešlohol... to už radšej nejakú dodávku a kto potrebuje tak 4x4 verziu... ten pickup už je na biky už až moc offroad, však na to mám bike aby som sa netrtkal do lesa autom... ale zas pre nejakého lenivého obtlstnutého eduristu, ktorému sa nechce chodiť na kopec je to asi ideal..
Tak MULTIVAN by bol určite lepší ale povedzme si:
-Bike mi zmokol veľakrát
-Sneh mu taktiež moc neublíži
-No a na benzínke by mi biky strážil Luki alebo Evka (písal som že by tam boli "bajky" nie jeden bike)
dosť často vidieť že na tie korby dávajú biky len tak ako na fotke, že sa hodí na bočnicu nejaká "deka" a bike sa tam len položí... ale to je skôr len v štátoch, u nás by to bolo asi dosť proti zákonu, keď to napríklad prekrýva svetlá a nie je to ani riadne upevnené... ale hlavne niekto nedobrzdí na križovatke a hneď môžu byť 4 biky KO.. to nehovorím ani o tom, že keby to auto išlo na výlet plne obsadené, tak batožinu si dajú na korbu? ešte možno keby bola so strechou..
takýto terénny pikup vídať skôr u papaláškych polovníkov, hore pod strechou má naviják, zver strelí rovno z kabíny, zacúva k nej, navíjákom natiahne na korbu a ide dom...
Tesak a matt, ono je to fajn, pekne. Kde v takom peknom a celom otapacirovanom aute das bajk. Samozrejme tak aby nebol mimo auta??? Mne sa asi najviac paci riesenie ako je to v tomto videu 0:24
Mas aj komfort aj zapraseny bajk ti nezaserka "vnutro" auta
O firme Attack bolo počuť už toľko krát, portfólio plné superlatívov a revolučný motor, ktorý by spôsobil prevrat nie je, kvôli chýbajúcej politickej vôli, možné masovo produkovať, no neviem
kocnere, vybral by som jednu zadnu sedacku, dal vyrobit z autoplachty podlozku a tak by som ho vozil vnutri..... vozim tak bajky aj v Sharane.... aj bez podlozky a pohoda.... akurat z mojej 29 musim davat dole predne koleso.... preto by sa mi pacilo Viano, ze je vacsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
O tom, že nie je kde parkovať nie je pochýb, ale ani šírku nepovažujem za akceptovatelnú.
Našťastie bežné miesta pri obchodoch a podobne bývajú široké dosť, aby sa dalo vystúpiť z oboch strán, len pri panelákoch to naozaj býva tých 2,25m
Z matiky pisem 5ku, bo si zabudol vynasobit dvomi - co vyuzivas miesto zo susednych boxov...
Pekné auto. Ale...
Keď som pred 20 rokmi staval chalupu, tak mi občas kamarát požičal niečo podobné - Nissan King Cab. Nebol problém doviezť 30-40 vreciek cementu alebo nehaseného vápna, z Popradu doviezť miešačku a po 2 rokoch ju vrátiť..
Aj teraz by sa mi občas zišiel - doviezť nejaký ten kubík dreva na kúrenie, nejaký hnoj na rozhodenie na záhradke. Vieš si predstaviť voziť to na tom Mercedese? Však by mi srdce puklo...
-Bike mi zmokol veľakrát
-Sneh mu taktiež moc neublíži
-No a na benzínke by mi biky strážil Luki alebo Evka (písal som že by tam boli "bajky" nie jeden bike)
Ten JE najlepší 👌
takýto terénny pikup vídať skôr u papaláškych polovníkov, hore pod strechou má naviják, zver strelí rovno z kabíny, zacúva k nej, navíjákom natiahne na korbu a ide dom...
http://www.a1attack.com
Mas aj komfort aj zapraseny bajk ti nezaserka "vnutro" auta
http://www.a1attack.com
Vyzera to pekne, ale podla ich galerie nemaju hotovy ani kus, cize ...