no ak to je maxlite tak v SR toho moc na vyber mat nebudes. mne ide do ramu tiez ten typ a tuto hovadinu za 50€ som nechcel. tak som nakoniec objednal zo zahranicia kcnc ked som bral aj ine veci. kcnc robi aj racnu aj bez. chcel som povodne dt-swiss ale tusim tento typ nerobia
mtbiker shop by mal niekedy v marci? vraj dat do ponuky aj osky od KCNC ale to som sa pytal tak 2 mesiace dozadu a neviem ci aj konkretne tento typ.
uf, tak to som necakal, maxxle uz tam urcite nechcem davat, za tu cenu to je o nicom :/
skusim poobzerat popripade aj niekde napisat a uvidim
co je vyhodou tych verzii s aj bez tej racne?
na Devinci som kupil tu verziu bez rychloupinaka...ano ked dostanem defekt alebo zhadzujem koleso do auta, musim pouzit inbus, ale je to lahsie, uzsie (ten pliesok pri tom rychloupinaku mi riadne dosekal nohy pri tlaceni biku po uzkych chodnickoch) a trvacnejsie
na novych Devinci bikoch presli na DT Swiss system...preco asi...
neboj gusto, mne sa mooozno povolila iba raz, pri prvom pouziti, ale to som mozno tiez len slabo dotiahol, odvtedy uz koleso bolo vela krat dole a vzdy potom dobre drzi. Troska vazeliny aj na zavit davam a vsetko drzi aj ide dole pohodicke.
hej ta KCNC by mala byt racna aj ked v ruke som to nedrzal
stanos4 tak mne sa raz povolila aj ta kravina na rychloupinak od rock shox - dolu Heligonom v Stiavnickych a to som siel dolu jak priposraty. som dost nechapal vtedy.
Ta KCNC ked stlacis to cervene tlacitko v strede, mozes packu otacak ako chces dookola, ked nestlacis mozes zatahovat alebo povolovat. Naklonit viac k biku to ale nejde, ani odstranit.
Hmm to vyzera na zaseknutie niekde na pase. Par krat som cestoval s nadrozmernou, ale ta ide uplne inymi cestami ako klasicka, aj s nou inak narabaju. Zaujimal by ma cely pribeh.
Hmm to vyzera na zaseknutie niekde na pase. Par krat som cestoval s nadrozmernou, ale ta ide uplne inymi cestami ako klasicka, aj s nou inak narabaju. Zaujimal by ma cely pribeh.
Ženská dala bike do prepravného vaku, avšak nebol to pevný kufor, ale boky to malo z nylonu.
Po prílete jej vrátili tento vrak a po vypísaní všetkých reklamačných papierov letecká spoločnosť mlčí a tvári sa, že sa skutok nestal.
To, ktorý idiot to takto doondil a ako presne sa to stalo ti asi nikto nepovie
Tento Sram ozaj houno vydrzi. Dnes kamos skoro prisiel o vyjazd. Vytiahol bike z auta, nahodil koleso a pri dotahovani osky, puk. Silou to neprehanal. Proste suvix. Tak rychlo letel do OBI a zachranil si vyjazd docasnym riesenim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mtbiker shop by mal niekedy v marci? vraj dat do ponuky aj osky od KCNC ale to som sa pytal tak 2 mesiace dozadu a neviem ci aj konkretne tento typ.
skusim poobzerat popripade aj niekde napisat a uvidim
co je vyhodou tych verzii s aj bez tej racne?
na novych Devinci bikoch presli na DT Swiss system...preco asi...
napr.:
https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=123912;menu=1000,2,169;pgc%5B15236%5D%5B15241%5D=1
https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=211523;menu=1000,2,169;pgc%5B15236%5D%5B15241%5D=1
https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=211547;menu=1000,2,169;pgc%5B15236%5D%5B15241%5D=1
pri vybere osky vyber RockShox Maxle 12x142mm
ja som zobral tiez bez rychloupinaka - multikluc nosim aj tak stale pri sebe - trosku sa ale bojim ci sa nebudu povolovat, resp. ci ich povolim ked bude treba
na Ghoste som mal v zadu ten racnovy system od dt-swiss a stym som bol maximalne spokojny.
stanos4 tak mne sa raz povolila aj ta kravina na rychloupinak od rock shox - dolu Heligonom v Stiavnickych a to som siel dolu jak priposraty. som dost nechapal vtedy.
Ženská dala bike do prepravného vaku, avšak nebol to pevný kufor, ale boky to malo z nylonu.
Po prílete jej vrátili tento vrak a po vypísaní všetkých reklamačných papierov letecká spoločnosť mlčí a tvári sa, že sa skutok nestal.
To, ktorý idiot to takto doondil a ako presne sa to stalo ti asi nikto nepovie