Je uplne jedno, ci je z financneho hladiska vyhodnejsia cyklistika alebo lyzovanie. Aj tak vsetci v momente sportoveho opojenia zabudate kolko "ste do toho vrazili"/"vas to este bude stat" penazi . A pokial to tak je, kazdy cent je dobre minuty. Tak sa tu prestante natahovat kvoli blbostiam ako fagani v detskom tabore .
300 EUR + dá bežný hobby bajker ročne len za štartovné a presuny na preteky.
Neriešte blbosti, každý si dovolí len toľko koľko mu dovolí jeho peňaženka (a partnerka )
To len feďo zase plače lebo mu práve nič lepšie nenapadlo.
ja by som sa z tych predpovedanych teplot moc dopredu netesil. dnes malo byt najprv 10, potom 7 stupnov a nakoniec boli ledva 3 navyse to vyzera na zamracene + zrazky.
Ninja600 neda mi to nereagovat este ty si tu uviedol dovolim si to nazvat ski cigel ktory ma 800m, ved tolko ma hadam aj biela put v jasnej... tam by ma bavilo lyzovat mozno tak pol hodinu, 2-3krat hore dole sa rozjazdit... nieto este viac dni po sebe, uz sa necudujem kde si zobral tie ceny skipasov to nepovazujem za lyzovacku nehnevaj sa... Aj ja mam za rohom homolku ktora stoji podobne a nikdy som tam nebol, proste rovny svah s 1-2 zjazdovkami ma nebavi. Ani na biku predsa nejazdis kolom dokola rovnaky okruh ja ked som par rokov dozadu kupoval vybavu na board vyslo ma to uz si nepamatam presne ale 300-400e, a to som kupoval podla moznosti najlacnejsie nacinie... takze asi tolko z mojho pohladu, posledne dve zimi vratane tejto sme lyzovat neboli, nebolo proste zaco Nehovoriac otom ked ides cela rodina, stovka zahuci ani nevies ako... Ale v hlbokej podstate mas pravdu, ak by clovek skutocne chcel tak by sa dalo... Prosim presunut k federerovi
Jaiub Veľmi sa nerozpisuj aj tak nás zmažú
Už si tu bol? Príď vyskúšať a potom hodnoť zjazdovku A o kvalitách zjazdoviek sme sa nebavili to už je zase debata mimo. K cenám skipasov, za 12-14 chodím pravidelne na Krahule a Skalku, skipasy sú prakticky celú sezónu na zlavomate aj do veľa iných stredísk..bolo by vyhadzovanie peňazí aby som kupoval na mieste za 20
Súhlasím, lyžiarska a board výbava je desne drahá..preto som spomenul možnosť bazáru kde kúpiš aj za desatinu ceny.
Áno žijeme na Slovensku, ceny niektorých športov nekorešpondujú s platmi...ale ako píšeš keď sa chce dá sa. A sme predsa cyklisti tak hovoriť o lyžovaní že je neúmerne drahé v porovnaní s bajkom je ...hmm mierne povedané odveci, veď vieme svoje To bolo ale tvrdenie GZA a na to som hlavne narážal.
Ja zastavam nazor, ze ked je to konicek v pravom zmysle slova, je to bezodna diera na peniaze. Pokial to bere clovek takto, neriesi ci minie na konicka 10, 100 alo 1000e.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nejazdím max 4 mesiace
Reťaz plášte oblečenie ono sa to nazbiera
Neriešte blbosti, každý si dovolí len toľko koľko mu dovolí jeho peňaženka (a partnerka
To len feďo zase plače lebo mu práve nič lepšie nenapadlo.
Reťaz plášte oblečenie ono sa to nazbiera
Kazdy rok oblecenie? A co s nim robis ?
Ale to je jedno. Ak minies= tvoje prasule
Už si tu bol? Príď vyskúšať a potom hodnoť zjazdovku
Súhlasím, lyžiarska a board výbava je desne drahá..preto som spomenul možnosť bazáru kde kúpiš aj za desatinu ceny.
Áno žijeme na Slovensku, ceny niektorých športov nekorešpondujú s platmi...ale ako píšeš keď sa chce dá sa. A sme predsa cyklisti tak hovoriť o lyžovaní že je neúmerne drahé v porovnaní s bajkom je ...hmm mierne povedané odveci, veď vieme svoje