JOLI: To by chcelo urobiť z toho bilboard a rozvešať po Slovensku. Spolu s ďalšími klamstvami, ako napríklad ďiaľnica do Košíc do roku 2010 a podobne...
taj je jasné,že Fico a spol .hraje vabank o všetko-prokurátor Špirko bol zbavený všetkých vymyslených obvinení (kto nevie,tak vyšetroval Kaliňákove finančné podvody,tvrdil že ho dostane do basy)to nemohli pripustť,tak naňho NAKA hodila špinu-teraz keď je špiny zbavený,mal by mu byť prípad vrátený-čo sa samozrejme nestane,pokým to bude mať Fico pod kontrolou ...
v piatok večer bude pekné počasie,zatial je hlásená účasť cca 11 000 ludí (toho sa boja najviac) https://www.facebook.com/events/170242843621286/
Hlod dnešného dňa: "Protisorosovské vyjadrenia Roberta Fica sú len pózou pre kamery s cieľom oklamať národ a vytvoriť ilúziu, že Fico a strana Smer sa menia k lepšiemu," dodal podpredseda strany Milan Uhrík.
tak ak som správne pochopil, bola to reakcia na vraždu nejakého staršieho Senegalčana domácim Talianom...bol som vo Florencii včera a predvčerom a nič som tam nepostrehol...
tak ak som správne pochopil, bola to reakcia na vraždu nejakého staršieho Senegalčana domácim Talianom...bol som vo Florencii včera a predvčerom a nič som tam nepostrehol...
ja som bol zrovna vo Florencii ked sa to stalo... ale to len tak OT
ved to je niec podobne, ako keby si si kupil papierove noviny, a nechas ich v cakarni u lekara, nech si aj ostatni precitaju
i ked je pravda, ze som necital ochodne podmienky PIANA a mozno sa to naozaj nesmie takto sirit.
Mna by uprimne zaujimalo o co ti vlastne ide? To vazne chces aby tato krajina bola na tom co najhorsie? Nevadi ti ze sa ty a vsetci slusni ludia v tvojom okoli budu mat horsie? Ze ta budu okradat stale viac a viac?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v piatok večer bude pekné počasie,zatial je hlásená účasť cca 11 000 ludí (toho sa boja najviac)
https://www.facebook.com/events/170242843621286/
https://dennikn.sk/1053009/o-com-rokovala-maria-troskova-s-angelou-merkelovou/?ref=top
ja som bol zrovna vo Florencii ked sa to stalo... ale to len tak OT
a preco by ta Katko mali j*bat za pdf??
hehe takto som nevedel ze to funguje dobre vediet. dakujem
i ked je pravda, ze som necital ochodne podmienky PIANA a mozno sa to naozaj nesmie takto sirit.
Mna by uprimne zaujimalo o co ti vlastne ide? To vazne chces aby tato krajina bola na tom co najhorsie? Nevadi ti ze sa ty a vsetci slusni ludia v tvojom okoli budu mat horsie? Ze ta budu okradat stale viac a viac?