Každy mame tu svoju obľubenu trasu, dnes 11-ty krát tohto roku. V zime tam chodím ale častejšie, v lete stačí tak 2 krát do mesiaca. Po robote ak chcem dojsť za vidna tak stiham akurát to Zelené, už keď sa zmení čas bude to iné. Preto mám v zime radšej poobedné smeny, viac času na bajk. Svetlo síce vykonne mám, no sám po tme cez les občas som šiel no nemal som nejak dobrý pocit z toho
no co ti poviem, sedadlo kole oci aj mne,ale je to na moju rit a neboli ma na nom klb, to povodne bolo za trest a blatnik je cisto funkcny do tohto bordelu, v lete pojde dole
Tie naše krásne hory tiež miestami nie sú to čo bývali. Dnes som robil doprovod manželke by sa lesnej zveri nebála. Po ťažbe iba spúšť, par stromov len tak postáva, vraj pre prirodzené zalesnenie. Prd. Peniaze šanujú a do vačku šúchajú miesto toho že by mladinu vysadili. V dedinách povodne a čudujeme sa prečo. "Veď čo žijem, nepamätám že by sa takto potok vylial" hovoria ľudia. To bude asi tým, že jakživ tu neboli holé kopce ale lesy. Aj by som chcel nájsť pozitívum na tých výhľadoch ktoré sa otvorili ale zas len na holé kopce. Odvodňovacie kanály plné haluziny, žľaby cez cesty blatom vyplnené. Hlavne že sme investovali do protipožiarnych lesných ciest. Teraz ich môže voda opäť do doliny zmyť. Ale pekne bolo. Slniečko svietilo, ani zima moc neliezla pod nechty.
Ja som v uk vydrzal 3 tyzdne ale skotsko je zas nieco ine hlavne ta priroda. Co sa tyka zalesnovania tak kamarat sa mi stale dusuje ze lesnatost stupa ze sa vysadzaju nove stromy ale na prvy pohlad to tak veru nevyzera
Zasa ja som mal cestu naplánovanú hlavne po cestách a mestských chodníkoch v skoro nulovej nadmorskej výške, tak ťažko bolo niečo odfotiť. Viacmenej to bol cestný výjazd ako po maďarskej puszte. Vybral som také zábery, ktoré asi ťažko odfotiť na slovensku, okrem toho defektu, haha . Na jednej strane mám hory/ prírodu rád a na druhej strane som brutál lenivý. Takže som rád, keď sa vôbec k nejakej aktivite dokopem. V lete mám vyhradené dva týždne z dovolenky na bicyklovanie krížom cez slovenské hory, tak sa dúfam "nakochám" do bludu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
Dnes tam musela byt dobrá zima
ej veru miestami dulo poriadne
fuu ale si doriadil ten povodne pekny bike
Už teplučko