Glevo dík za inkognito foto
...tak doplním ešte ja pár foto z dnešného komba. Pozriem do kalendára a jar, pozriem von a zima tak som skombinoval 23 km na lyžiach v obľúbenom sedle, a potom ešte mrskol 23 km v/na obľúbenom sedle
Viac foto: https://plus.google.com/109204946425789586058/posts/chLS7zgFsFn
Jankov je teda uz pekne vyholeny - a to velku cast stihli pocas zimy. kto tam od jesene nebol bude teraz na jar prekvapeny.
Je to smutné, no také je u nás realita...Sú aspoň tie cesty a chodníky poriadne vyčistené? Ak tam niekedy pôjdem aby saom sa tam niekde nevytrepal na nejakých konároch , prípadne to nemusel moc prenášať. Určite chcem ísť keď bude teplejšie a trochu suchšie trasu od Kňažinových na Jankov.
knazinove - jankov je tusim v pohode - aj ked zo zaciatku je 1-3 padnute stromy ale nie v zjazde. po holy v. pred par rokmi bola tazba a cestu nechali tak. prejdes v pohode ale nie je to to co to byvalo. holy - jankov si myslim vychutnas
inac ma to tu prestava bavit - prave pre tie zanedbane cesty, vsade kopec haluzin, popadanych stromov ... taka cista divocina v ktorej sa dost vytrapis. ziadne vyzametane pekne chodniky.
njn co ti na to poviem....Nizke Tatry su najviac drancovane uzemie na Slovensku. 15 rokov dozadu to bol cisty prales ako tam vybudovali asfaltky 365dni v roku zvazaju drevo xy Harvestorov a LTK sem tam aj kone.
s tými lesami to zvažnieva
Infiniti tie fotky zamrzia ale vidim že sa to začína riešiť vo viacerých témach , za toto by si tie ***** zaslužili nafackovať.
Ono tu je kvôli tomu dosť veľká diskusia, ale čo som videl fotky, tak asi bolo treba. Stromy boli v strede poriadne zhnité. Je to v podstate hneď vedľa mesta, chodí tam v lete kopec ľudí s deťmi na prechádzku z okolitých sídlisk. Tak by bolo veľké nešťastie, keby tam niečo na niekoho padlo. Ono nebol hlavne dobrý nápad v minulosti tieto výsadby smrekovej monokultúry.
tak mna vzdy potesi ked sa spravi niekde v lese pekna cesta alebo opravi stara, az do chvile kym si uvedomim, ze len tak pre radost cyklistov a turistov to nikto neurobil (aj ked sa to casto nazve protipoziarna cesta a pod.). vacsinou sa tam zacne do niekolkych mesiacov tazit, cesta sa rozje... a uz neopravi.
inac v lesoch dost blata - na ikone ikonicka jazda
Včera som chcel využiť krásne počasie a dobrý sneh pri teplotách okolo 0°C ešte predtým, ako sa to začne topiť. Približne 34,5km 1100vm. Hore som šiel po modrej, dole po zelenej a žltej. S tým, že hore budem niesť po nevyšliapanom som počítal (3,5km), ale ani smerom dole nebol chodník. Našťastie, keď som sa po chybnom odbočení konečne dostal na značku tak to napriek snehu šlo celkom fajn (pokiaľ neboli zamrznuté staré stopy alebo rovinka na ktorej bolo treba potlačiť) + Výborná jazda po neporušenom snehu na lesných cestách. Už sa teším, keď si ho vyšliapem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...tak doplním ešte ja pár foto z dnešného komba. Pozriem do kalendára a jar, pozriem von a zima tak som skombinoval 23 km na lyžiach v obľúbenom sedle, a potom ešte mrskol 23 km v/na obľúbenom sedle
Viac foto: https://plus.google.com/109204946425789586058/posts/chLS7zgFsFn
Je to smutné, no také je u nás realita...Sú aspoň tie cesty a chodníky poriadne vyčistené? Ak tam niekedy pôjdem aby saom sa tam niekde nevytrepal na nejakých konároch , prípadne to nemusel moc prenášať. Určite chcem ísť keď bude teplejšie a trochu suchšie trasu od Kňažinových na Jankov.
inac ma to tu prestava bavit - prave pre tie zanedbane cesty, vsade kopec haluzin, popadanych stromov ... taka cista divocina v ktorej sa dost vytrapis. ziadne vyzametane pekne chodniky.
Infiniti tie fotky zamrzia ale vidim že sa to začína riešiť vo viacerých témach , za toto by si tie ***** zaslužili nafackovať.
https://www.facebook.com/mtbenduraci/?ref=bookmarks
inac v lesoch dost blata - na ikone ikonicka jazda