Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Ignisy maju hrozne podvozky. Mozes byt akokolvek dobry sofer ale ked sa to raz utrhne tak nemas sancu s tym nieco urobit. V malej rychlosti sa to este zvladnut da, dobre sa na tom blazni cez zimu na rucnej lebo ide ihned bokom. No ak sa v rychlostiach nad 60-70 utrhne, tak je neovladatelne.
Na "normálnom" Ignise jazdím a je to fajn auto do mesta, do zákrut treba ísť s rozvahou
Plusy sú spoľahlivosť, kompaktnosť, dobrý výhľad každým smerom, nízka hmotnosť v kombinácii so slušným motorom (mám 1.3 l verziu)...
Tá Sport verzia so zníženým a upraveným podvozkom bude určite prejavom úplne iná.
supafly666 kde som to napisal? islo o konkretny kus na ktorom som den pred tou nehodou jazdil a na dalsi den som mal ist ponho uz na isto..dalsi uz na slovensku nebol...momentalne je jeden kus na predaj, ktory je zohaveny tuzingom a chce zanho vela...a uz mi tento typ auta ani netreba, vytiahnem ho pre srandu 2x za tyzden, takze neriesim..
tmax: potreboval som vtedy auto na denne jazdenie a chcel som skusit japonca a siel velmi slusne...podvozok bol natom uplny hardcore tvrdy...s normalnym ignisom neporovnatelne
A nie je to ten isty motor co je v swifte sporte? ten je tusim 1.6. Onehda som cital , ze tieto suzukace sporty su od podlahy robene ako sportove auticka(monroe,TRW,nissin). Vraj to nie je taky ***** ako fabia RS ,normalna fabka so silnejsim motorom a vacsimi diskami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcel som ho vymenit za ignis sport, uz bola aj skusobna jazda, no den pred vyzdvihnutim sa stalo toto..povedal som si ze asi osud..
https://sobotnik.sk/2017/01/siatorska-bukovinka-nehoda/
Plusy sú spoľahlivosť, kompaktnosť, dobrý výhľad každým smerom, nízka hmotnosť v kombinácii so slušným motorom (mám 1.3 l verziu)...
Tá Sport verzia so zníženým a upraveným podvozkom bude určite prejavom úplne iná.
tmax: potreboval som vtedy auto na denne jazdenie a chcel som skusit japonca
ja som za tieto sroty nikdy nechcel dat cez 2000€
https://www.auto-data.net/en/suzuki-ignis-i-1.5-i-16v-sport-109hp-16420
https://www.auto-data.net/en/suzuki-swift-i-1.6-i-16v-125hp-sport-16526
Asi to bude celkovo dosť podobné https://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_M_engine#M15A , možno taká podstatnejšia info je, že "The M16A type engine uses a chain cam instead of a cam belt."