nabijal baterku, potom poziar, evakuacia, priotravili sa aj ostatni obyvatelia, skoda sestmiestene cislo,... cize demolacia poriadna.. ktovie ci este ostal fanda e-bikov.
myabarth Raz ebiker, vzdy ebiker. Nabuduce si podla mna vyberie inu znacku. Inak, podobny poziar sa moze stat pri nabijani notasu alebo mobilu. Shit happens.
Neviem či môžem tu v tejto téme hodiť do pléna otázku ohľadom praskania rámov so začiatočným písmenom "G".
Jedná sa len o hliník?
Karbón je na tom ako?
Pokukujem tu po jednom bazárovom GIANTe.
Vďaka vopred za info / radu
Hlinik trpi unavou. Cize ja by som do starsich rocnikov nesiel. Clovek netusi co s nim bolo robene. Karbon sice unavou netrpi ale zas nevies ci boli dodrziavane utahovacie momenty na ktore je dost citlivy a problem moze byt aj v kovovych vlozkach. Capy, stred, hlavko atd. Do viac ako rocneho ramu by som nesiel ani v jednom pripade.
V mojom prípade môžem ísť len do starších ročníkov (forever 26")
Jedná sa o karbón. Vizuálne podľa foto v super stave. Naživo som ho ešte nevidel.
Prebehol som si pár strán demolácií a karbónový GIANT som nenašiel.
Sranda, že lietadlá, lode a iné hliníkove výrobky nestárnu, len bicykle. Hliníkové zliatina sa vekom precipitačne vytvrdzujú, to ale neznamená, že za 5 rokov sa zlomí. Je to len taký urban legend. Gianty praskali hlavne staré Anthemy v sedlovej trubke, ostatné pri vahadle pod ťažšími váhami. Pri tebe ale pochybujem, že si sa počas noci zvrtol o 180 stupňov, tak ti ide asi o HT že? Nebál by som sa toho.
Pred rokom som kúpil ďalšieho Gianta karbón HT.V novembri som reklamoval,praskanie ramu,rám som dostal nový po mesiaci,zatiaľ je kľud,uvidíme čo ukáže čas.
Chalani, navrhujem urobiť pre Katka zbierku. Okrem ťažkej psychickej ujmy utrpel aj obrovskú finančnú stratu s ktorou si jednotlivec len tak ľahko neporadí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.heute.at/oesterreich/niederoesterreich/story/44419350
Jedná sa len o hliník?
Karbón je na tom ako?
Pokukujem tu po jednom bazárovom GIANTe.
Vďaka vopred za info / radu
Jedná sa o karbón. Vizuálne podľa foto v super stave. Naživo som ho ešte nevidel.
Prebehol som si pár strán demolácií a karbónový GIANT som nenašiel.
Je tu v MTBiker bazáre.
O patkach neviem ale rozhodne mi nerobi dobre brzde na saltri.