A bolo to fakt enduro? Lebo tie úseky takmer všetky poznám a teda ako som už písal veľmi enduro sa mi to tam nezdá (Pacholek som tuším ešte nešiel a práve tam ten úsek po modrej a žltej, čo ide popri ňom, by mohol byť enduracky).
A pozeral som, že oproti tej mape sa nešlo na Kobylu, potom po hranici na Bukovinu a z nej RS2 tiež nie.
Tak definuj enduro. Ako písali chceli to spraviť pre všetkých. RZ2 sa nešla, tak to ti nepoviem. RZ1 v tom blate teda nebola ľahká. Ale z ako takým skillom sa to dalo prejsť pohode, aj keď si niekde dal nohu z pedála. Najviac sa mi páčil ten Pacholek to bola RZ4. Za sucha sú to pekné hravé traily kde si každý nájde to svoje. Mňa neurazili. RZ3 bola taká nijaká. RZ5 sa mi tiež páčila, lebo tam bol úsek v ihličnatom lese a to ja zbožňujem. Pre mňa mohli byť viac technické to hej, no boli šlapavejšie a to mne moc nesvedčí. Stále lepšie ako sedieť doma ??
RZ3 bola Lipinka od rozhľadne? Ak hej tak pravdu máš, pár zákrut v lese a zrazu si bol na lúke nad dedinou. No pôjdem si to prejsť, ono je pravda, že inak sa jazdí za sucha a inak po blate a vy enduristi to aj jazdite inou rýchlosťou ako my turisti
Keby si tam niekedy ešte zabludil skús si prejsť tu žltú čo som písal, popri Pacholkovi. A ja si pôjdem tento rok vyskúšať Pacholka.
Hej, trochu som sa do toho včera pustil, pomaly začnem sezónu. Nerobil som ale komplet, len zhodil vzduchovú komoru, vyčistil a premazal. Robil som ho minulú sezónu a kvôli zlomenému prstu v auguste až tak veľa nepojazdil, tak túto sezónu dá bez problémov. Rovno som spravil aj vidlu, sedlovku a ložiská v kolesách. Ešte skontrolujem ložiská v ráme a som ready.
Teraz ešte doliečiť všetky zranenia po skialp sezóne. V piatok mi k narazenému pravému plecu z januára pribudol ešte ľavy palec na ruke
Uvidím, ale to ešte asi nedám. Narazil som si akurát kĺb na palci, tak sa mi dosť blbo drží rajdov a otrasy nič moc. Inak by som šiel, majú to tam super.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A pozeral som, že oproti tej mape sa nešlo na Kobylu, potom po hranici na Bukovinu a z nej RS2 tiež nie.
Tak definuj enduro. Ako písali chceli to spraviť pre všetkých. RZ2 sa nešla, tak to ti nepoviem. RZ1 v tom blate teda nebola ľahká. Ale z ako takým skillom sa to dalo prejsť pohode, aj keď si niekde dal nohu z pedála. Najviac sa mi páčil ten Pacholek to bola RZ4. Za sucha sú to pekné hravé traily kde si každý nájde to svoje. Mňa neurazili. RZ3 bola taká nijaká. RZ5 sa mi tiež páčila, lebo tam bol úsek v ihličnatom lese a to ja zbožňujem. Pre mňa mohli byť viac technické to hej, no boli šlapavejšie a to mne moc nesvedčí. Stále lepšie ako sedieť doma ??
Keby si tam niekedy ešte zabludil skús si prejsť tu žltú čo som písal, popri Pacholkovi. A ja si pôjdem tento rok vyskúšať Pacholka.
Robiš servis?
Teraz ešte doliečiť všetky zranenia po skialp sezóne. V piatok mi k narazenému pravému plecu z januára pribudol ešte ľavy palec na ruke
A ja čítam že: odchod z práce 🤣