chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
Tento prejav ukazuje, že si pravdepodobne nesprávne zabehol nové platničky s novým kotúčom.
Tak som nakoniec vyskúšal toto od nemeckej XLC, tak snáď to nebude blato:
Uvidíme, či sa nebude prehrievať vzhľadom na ten zaujímavý dizajn, ale bude to 180mm, tak by nemusel. Ale čítal som o podobnom recenziu, vraj by mal ne-plávajúci mať dosť dobrú tvrdosť, lepšiu, než tá aktuálna šesťeurová smrt 51 čo tam mám, ktorá sa krúti len čo na ňu fúknem
Za mňa teda spokojnosť s životnosťou.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1194490.html#p1194490
popis : SYNTOL® HD 265 PLUS je určený pro provoz v teplotním rozmezí od -50°C až do 265°C. Od běžných brzdových kapalin specifikace DOT 4 se odlišuje výrazně lepší tekutostí – zejména za nízkých teplot.
P.S. ja som kupil 180mm kotuc na aliexprese, udajne avid (6e), platnicky 4pary (6e) a zatial ma to ubrzdilo. Kupoval som taky kotuc, co ma najviac objednavok (vyse 3000 orders) a nemal negativne hodnotenia (mozno mrtvy nestihli napisat
P.S.2 Syntol HD265 DOT4 objednany. Asi rozdiel nespoznam