chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Doteraz som jazdil v predu Ardent a vzadu ardent race s exo upravou s dušami a za cely rok som nemal ani jeden defekt 29x2.2...potrebujem ich vymeniť a na wiggle sú dobre ceny na plaste mavic crossmax quest xl poprípade crossride pulse alebo crossride quest...chcem niečo odolnejšie na bežne jazdenie...viete z toho niečo poradiť?
s tou výdržou svalbákov si niekto robil srandu keď som kúpil NN ... po najazdení cca 1300 km vyzerajú ako nové a to asfaltu je určite dosť .. 40 percent hádam
s tou výdržou svalbákov si niekto robil srandu keď som kúpil NN ... po najazdení cca 1300 km vyzerajú ako nové a to asfaltu je určite dosť .. 40 percent hádam
Ktorú zmes, resp. typ si kupoval - potrebujem kúpiť nové (teraz mám Schwalbe Nobby Nic, 29x2.25 Performance Folding) a neviem sa rozhodnúť či nechať to isté alebo kúpiť iné.
U mna plati to co pise lapaloma, mam teraz 29" Racing Ralph Evo LiteSkin, zmes PaceStar a za 20 rokov XC bikovania je to najtrvanlivejsia a sucasne najlepsie drziaca zmes pre XC co som jazdil, asfaltu ani mokrych skal a korenov sa s nou urcite netreba bat.
to je dobre kombo, kludne to tak nahod. Ja mam HRII vpredu aj vzadu a nemenil by som. Ten plast ma paradny grip - vzdy ked si myslim ze uz hodim papulu, tak sa vzdy nejak chyti a ustojim to. Za mna 10/10 v tej cene,
corratec ja toto kombo jazdim a napriek mozno slabsiemu brzdeniu SS si to pochvalujem, lebo zas je citit ten nizky valivy odpor, a v zatackach podrzi.. za mna ANO.
kedze jazdim aj do prace na bajku tak ten nizsi valivy odpor urcite potesi Este by som sa spytal odkial teraz zobrat tieto plaste lebo SS je uz starsi a vela obchodov ho nema
Tak tu je z nášho eshopu a o dosť lacnejší http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-maxxis-minion-ss-275x230-kevlar-exo-tr-dc/9475 a k tomu HR 2 , mal som ho vpredu, teraz som ho nahodil dozadu a dopredu som dal Minion 3C, predtým som mal Minion 2C na 26" a zdal sa mi pocitovo trochu lepší ako HR2. Ale tak oba sú veľmi dobré, ale ten minion mi prišiel proste o nejaké to percento lepší, cítil som sa s ním trochu istejšie .
Označenia majú dobré a logcké , myslel som že je to jasné, keď tu bola debata o prednom, že to bude DHF-čiže front, DHR-rear je zadné. Myslím, že to je jednoznačné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ktorú zmes, resp. typ si kupoval - potrebujem kúpiť nové (teraz mám Schwalbe Nobby Nic, 29x2.25 Performance Folding) a neviem sa rozhodnúť či nechať to isté alebo kúpiť iné.
IN STOCK
-22% Maxxis Minion SS 27.5x2.30" EXO DC plášť, TR, kevlar
38,90 € -22%
MOC 64,99 €Klasický Minion DHF 2,3", nie SS
Inak Dublinboy teraz pozeram na oba plaste HR 860g DHF 870g