Kategórie
Bike-techChudneme, priberáme, udržiavame... # komunita # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia # zdravie # výživa
Za seba poviem, že pár týždňov sa trocha snažím, ale výsledky zatiaľ nie veľmi oslňujúce. Aspoň som sa ako tak pod stovku zo 103 dostal. Ale, trpezlivosť ruže prináša, vonku je pekne, idem zabehať
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
-10% Sponser Electrolytes energetický nápoj, 10 tabliet, fruitmix
4,49 €
-10%
MOC 5,59 €
Akcia týždňa -9% Namedsport Hydrafit energetický nápoj, 400 g, červený pomaranč
8,99 €
-9%
MOC 11,99 €
PowerBar IsoActive - izotonický športový nápoj 1320g červené ovocie
30,99 €
MOC 36,99 €
Akcia týždňa -9% Namedsport Hydrafit energetický nápoj, 400 g, červený pomaranč
8,99 €
-9%
MOC 11,99 €
-16% NUTREND MAGNESLIFE výživový doplnok, 25 ml, bez príchute
1,09 €
-16%
MOC 1,29 €
Obavam sa, ze ta problematika je ovela zlozitejsia, aby sa dala vyjadrit tak zjednodusene.
Svoje k teme by vedeli povedat sociologovia, ekonomovia, psychologovia a dalsi.
Urcite by som vsak chcel zit vo svete, kde nesledovanie kalorickej hodnoty by bolo jedinou pricinou priberania.
Znamenalo by to, ze vsetci sa mame dobre.
To je internetová komunikácia. Veľa krát cez mobil kde sú stručnosť a skratky rýchlejšie. Neboj v osobnom rozhovore to odo mňa nebudeš počuť
On to nemyslel tak že ľudia nepočítajú kalorie počas dňa, ale tak že ľudia si neuvedomujú koľko ma nieco kalorii RELATIVNE, v porovnaní s inou potravou ...
Teda že si myslia napr. že jedna mala Mars tyčinka denne neublíži a netušia že má kalórií ako polovica obeda ...
imho sa vseobecne predpoklada ze hovoris/pises svoje nazory teda imho je imho uplne zbytocne davat do textu
Vyhlásenia na MTBiker typu "to je hnus" a "to je škaredé" resp. "podľa môjho názoru je to škaredé" alebo "to sa nemôže nikomu páčiť" majú úplne iný význam. Takže keď niekomu niekto zhodnotí bajk ako "to je hnus", čo je na tomto fóre bežný výraz tak dotyčný vyjadruje iba svoj osobný názor v zmysle mne sa to nepáči, alebo vnucuje svoj názor aj ostatným v zmysle "to sa predsa nemôže páčiť nikomu"?
ver tomu, že neumrie...ODD cukru mám z článku, ktorý tu kúsok pred tebou postla Kristina (neviem, či si to aspoň prebehol)
nakoniec hovoríš, že každý má iné nároky a inak funguje, čiže vlastne matematika až tak nefunguje, ako si spomínal...nechcem vyvolávať flame
neviem ako je to možné ale 60% + energie mám z tukov a schudol som 14 kg