Lebo ako tak citam pomaly tak si pripadam medzi vami ako golem
moja vaha 130kg a vyska 185cm.
a da sa trocha schudnut pri bikovani??? este len idem kupovat. tak preto sa pytam. diky
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
Jedno je iste - NEKUPUJ HLINIKOVY RAM!
ak by sme to povedali jednoducho, tak chudnut sa da, ak vydaj energie je vyssi, ako jej prijem, pokial samozrejme nemas nejaku metabolicku poruchu (co sa vsak tyka cca 5% populacie), kde vydaj=pohyb a prijem=jedlo, pitie
samozrejme sa musia dodrzat niektore zasady,
napr. ako dlho sa treba hybat a akou intenzitou, vseobecne sa tvrdi, ze pri pohybovej aktivite >ako 30 min a TF 140-160p.min-1 sa na ziskanie energie potrebnej pre pohyb stiepia tuky, cize vlastne to, co chces ty, cyklistika je velmi dobry prostriedok na to, kde na rozdiel od behu netrpia klby, hlavne pri tvojej hmotnosti
dolezita je aj kvalitna strava a oddych, cize celkovo zivotosprava, existuju vsak aj ludia, ktori ti dokazu vypracovat konkretny program, myslim, ze aj v nitre
minulu sezonu som vazil o 10 menej. Jedna z veci, na ktorej som sa dost dobre pobavil - zhodil som cca 1,5 kg z biku a 10kg som pribral na svojej vahe
kup karbonovy
no ja som pri vas chrtoch trocha tahsi-179cm/82kg
ale vacsina toho, co schudnes je asi voda
to warzone, jasne, je to dost individualne, chcel som len uplne jednoducho vysvetlit princip, dopodrobna sa v tom nevyznam, mozno je otazka, ze ako sa stravujes a aky si somatotyp, vela veci na to vplyva, ved aj 130 kilovy chlap moze mat len par percent tuku (kulturista)