chcel by som sa Vás opýtať, keďže vonku sa ešte bicyklovať nedá, chcel by som využiť ten čas na stacionár vo fitku.
Ako najlepšie zhodiť nejaké kg na stacionáre?
povedzme 90 min na ľahkom prevode vo vyššom tempe alebo na ťažkom prevode a skôr silovo?
Ďakujem
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
a hlavne, psychicky vražedná je už tak hodina. Iba ak by si prešiel zosilneným vypatlaním u SEAL, Rangers, Specnaz, VDV, ... a o psychike sa už v tú ranu nedá hovoriť, vtedy by si nejakú šancu mal
Problém je, že HIIT musíš najprv vôbec utočiť.
BTW vonku sa dá bicyklovať v pohode
Ale ved nenapisal, ze ho to ma bavit!
a nezabudni stale pit vodu kazdu hodinu pohar vody
a potom dlhe cvicenia s nizkym tepom asi 120 az 130 vtedy palis tuky, napriklad hodina alebo hodina a pol veslovacieho trenazera denne
pripadne beh vonku - aj dnes som bol pri -6 a v snezeni
na bicykel von by som nesiel rozhorucis sa a dolu kopcom ti zachladne napriklad trojklanny nerv a budes sa tyzden z toho zpamatavat
a nezabudni stale pit vodu kazdu hodinu pohar vody
a potom dlhe cvicenia s nizkym tepom asi 120 az 130 vtedy palis tuky, napriklad hodina alebo hodina a pol veslovacieho trenazera denne
pripadne beh vonku - aj dnes som bol pri -6 a v snezeni
na bicykel von by som nesiel rozhorucis sa a dolu kopcom ti zachladne napriklad trojklanny nerv a budes sa tyzden z toho zpamatavat
Tak tie tuky mi vysvetli. Jak to, že za 20h na bicykli mám furt rovnaký pupek... 4-10l vody denne podľa výkonu a strava rybičky,cestoviny, fazuľa, zelenina, sem-tam chleba z maslom sem-tam s nugetou. Potom oddych, 2tyzdne vajcia, mäso, zelenina, ovocie, zemiaky a ryžu už nejem... Nesladim a nesolim, chili ale dávam veľa. A furt ten tlstý pupek. Do 25 som bol 58kilovy potom to prišlo, šup na 90 behom roka a odvtedy sa to drží