Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
vidis u nas par kvapiek a suchucko, paradne som si na vecer zajazdil
zajtra a pozajtra ak nezmenia predpovede ma byt tak isto - burkovo - tie dnesne sa takmer nehybali, len sa vytvorili na mieste a vyprsali. nemam rad taketo pocasie. uz som raz par hodin sedel na zastavke a klepal kosu a pritom kilometer odomna svietilo slnko.
V Krasňanoch trochu popršalo. Dnes o5 kolobežka. Riziko búrok bude až do piatku. Neda sa spolahlivo určit, kde to zleje. Trasa na sv.Jur za Račou bola sucha.
.. ked ale nebude slnko ako vcera pod takou jemnou oblacnou prikryvkou a bude prazit, tak to uz moc radostne nebude. Uvidime co dnes bude, shmu hrozi burkami, aladin neukazuje nic, resp. len pozde vecer par kvapiek mozno.
Jakze konecne teplo? A co bolo doteraz, zima? Co si studenokrvny plaz, ze potrebujes teplo?
--zihadlo - to je prave idealna teplota, pod 20. Stahujem sa tam
ale to si zas nemysli, ze ja jazdim v 13 stupnoch len v jednom kratkom drese. Zas taky tulen nie som, ide mi tam hlavne o ten chladny cerstvy vzduch.
--ked je 13, tak si zoberem bud len dlhy dres, alebo dres + termotriko. Ale opakujem - je mi to jedno kolko vrstiev si obleciem, ide tam o to ze sa dobre dycha a nie je mi teplo.
No, je pravda, ze som to skor myslel na mimo bajk, rano je fajn takto teplucko. Chladny vzduch az dojdu horucavy uz jedine zas v nejakej doline Fatry .. je tam co este skumat.
Uz som chcel napisat nieco o precitlivenosti, ked povazujete 13C za zimu, ale potom som si spomenul, ze som na tom podobne, aj ked pri inom teplotnom spektre
Obcas by som chcel mat nejaku superschopnost, ako komiksovi hrdinovia . V lete by to bola odolnost voci horucavam resp. teplotam nad 25C .
A uzivas si aj vyslap pri 28+? Vzduch ta moc neochladi, takze jedine pot, vela potu, a to ide do spotreby vody, nehovoriac o tom, ze mas celu tvar stale od potu, a potom aj okuliare. Vsetko prepotene naskrz. Radost v tom sediet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zajtra sa už prášiť nebude
zajtra a pozajtra ak nezmenia predpovede ma byt tak isto - burkovo - tie dnesne sa takmer nehybali, len sa vytvorili na mieste a vyprsali. nemam rad taketo pocasie. uz som raz par hodin sedel na zastavke a klepal kosu a pritom kilometer odomna svietilo slnko.
V Krasňanoch trochu popršalo. Dnes o5 kolobežka. Riziko búrok bude až do piatku. Neda sa spolahlivo určit, kde to zleje. Trasa na sv.Jur za Račou bola sucha.
Zajtra sa už prášiť nebude
A o par sto metrov je sucho. Lepšie su frontalne zražky, človek vie, že ma ostat doma na valende.
Privalove dažde sa nedaju presne predvídať. Je to iba výstraha.
Pamätníci spomínajú
Dnes rano o siestej 20 stupnov
--zihadlo - to je prave idealna teplota, pod 20. Stahujem sa tam
Nejaky neznaboh
--ked je 13, tak si zoberem bud len dlhy dres, alebo dres + termotriko. Ale opakujem - je mi to jedno kolko vrstiev si obleciem, ide tam o to ze sa dobre dycha a nie je mi teplo.
Obcas by som chcel mat nejaku superschopnost, ako komiksovi hrdinovia . V lete by to bola odolnost voci horucavam resp. teplotam nad 25C
--zihadlo - to je prave idealna teplota, pod 20. Stahujem sa tam[/quote]
no len pod 20 a hnusný severák