Planoval som si kupit CTM Caliber 2.0 2018 a CTM Charisma 3.0 2018 pre polovicku, najprv som objednal Charismu a dosla tak 20 minut dozadu v krabici od jedneho predajcu ktory dal zlavu, a dal mi Charismu 3.0 2018 za 400 ecok.
Bike bol kupovany ako novy , viac povedia fotky. Aky mate na to nazor ? Stale mam v objednavke este Caliber 2.0 s tym ze som ho planoval kupit buduci tyzden, ale teraz fakt neviem. Predajcovi som poslal fotky aj volal ze pozru fotky a zavolaju
Keď pozrieš vidlicu, ako ide rychloupinak kolesa, tak to tam nie je oskrabane, takže asi nejazdil... Skôr to bolo niekde vystavené a "neodborne" poskladané do krabice...
Ale ano, toto je bohuzial jedno z rizik nakupu na dialku.
To mi pripomenulo byvalu sefku, ako telefonovala so zakaznikom koli nesplnenej objednavke. Ze povyhadzovala ludi a nemal kto robit bolo asi vedlajsie. Hodila to na plynarov ktori pretali elektricky kabel (jakziv som ich tam nevidel), na zamestnanov ktori absentuju (kolega tahal aj vikendy) a neviem co este. Tito to hodili na skladnika, ktory podla fotiek s tym bikom minimalne zongloval. Ak je tak, mal by sa prihlasit do Talentu a vyprdnut sa na skladnicinu
Avsak celkom ma zaujalo, co za obchod ti dal take skvele ceny
CHARISMA 3.0 2018 bezne za 470€ ty za 400€
CALIBER 2.0 2018 bezne za 900€ ty za 725€ (685+40)
Prezradis? (kludne aj do posty)
Kedze predtym to bol Kellys Comp 7000 co uz ma nejaky ten rocik. Predajca zjavne na mne vela nezarobi kedze som sa dopracoval k takym cenam, ale pravda je taka ze ako tu pisu ludia, ten stav tej charismy je akceptovatelny az ked zavriem obe oci. Dodat mi tak nove auto ani sa bavit s nimi nebudem. Zatial je to zlava 40 euro na caliber a prislubena zlava na nejake komponenty ( o vyske neviem ) kedze zjavne budem chciet nejake doplnky k bikom ( cyklopocitac atd ), ale to niesu velke polozky.