Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Odporucam vam byt teraz na Donovaloch. Tu chcije a chcije od rana a nechysta sa tak skoro prestat. Inak pravidelne kazdy den od soboty tu naobed a podvecer prsi.
Tu už začalo. Žiadna búrka, ale taký ten drobný hnusák čo je schopný padať celý deň
Lenže to je najlepší dažd na prírodu. Prudky lejak sposobí zaplavy a zbytočne velka časť zražok je bez úžitku. Dažd, aky mate tam doma, sa vyskytuje v horucom období zriedka.
Aladin z polnoci hlasil dazd medzi 13-17 h. Pockajme si na update zo 6 h rano a uvidime - asi to posunu o 2 h. V kazdom pripade cakat, ze to bude na hodinu presne, je dost naivne. Inak povedane ak dnes poobede bude prstat, tak to nie je predpoved vedla.
Aladin z polnoci hlasil dazd medzi 13-17 h. Pockajme si na update zo 6 h rano a uvidime - asi to posunu o 2 h. V kazdom pripade cakat, ze to bude na hodinu presne, je dost naivne. Inak povedane ak dnes poobede bude prstat, tak to nie je predpoved vedla.
Aladina /aj EPS/ som pozeral o 11:30 a hlasil zrazky od 10:00 do 14:30 ( o 11:30 asi 4mm), cize s posunom 2h by to bolo 12:00 az 16:30, je 13:15 a ani kvapka
To , ze predpoved zo 6:00 nahodia o 12:00, davno po udalosti, je velmi doveryhodne .. predpoved pouzivam na to, aby som vedel ako bude , nie ako bolo /inak samozrejme som im neveril, pretoze na radare nebol ani chlp/
No necakal som, ze Ti treba vysvetlovat, ze k tym grafom a aktualizacii treba pripocitavat +2 hodiny.
Toto je Aladin z polnoci (cize z 2h rano nasho casu). Ja tam vidim stlpce od 13h do 17h. Ale uz to zaktualizovali. Skoda, ze predpoved zo 6h (8h nasho casu) zverejnuju so sklzom 5 hodin...
Btw. podla radaru to zatial vyzera, ze do 15h sem dazd naozaj pride.
mna nie - na dnes bolo velke roziko uz v doobednajsich hodinach. akonahle aladinovi krivka teplot skace hore dolu a graf oblacnosti je "šišaty" nemusi predpovedat ziadne zrazky ale riziko ze nieco bude je velke. u nas po 12h krasny lejak - este pol h pred tym na radare nic nebolo, aladin nic take nepredpovedal - sa to tu vytvorilo a pekne si poprsalo.
co ma viac hneva je ze zasa zmenili predpoved na vikend - vyzeralo to ze by uz mohlo byt ustalene ale asi nebude. uz malo byt utorok-streda potom to rychlo zmenili. zrovna ked som si mohol zobrat v praci par dni volna a niekam vypadnut.
No necakal som, ze Ti treba vysvetlovat, ze k tym grafom a aktualizacii treba pripocitavat +2 hodiny.
Toto je Aladin z polnoci (cize z 2h rano nasho casu). Ja tam vidim stlpce od 13h do 17h. Ale uz to zaktualizovali. Skoda, ze predpoved zo 6h (8h nasho casu) zverejnuju so sklzom 5 hodin...
Tak uz to slubovane prichadza, ale aladin smelo ukazuje ze nic .. predpoved z 6:00, vecer tam daju predpoved z 12:00, kde to bude, ale to bude prd platne .. cize povodna predpoved viacmenej ale s posunom asi tak 4 hodiny .. asi to zadrzali colnici
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lenže to je najlepší dažd na prírodu. Prudky lejak sposobí zaplavy a zbytočne velka časť zražok je bez úžitku. Dažd, aky mate tam doma, sa vyskytuje v horucom období zriedka.
large
Tak yr.no aj shmu vedla
Aladina /aj EPS/ som pozeral o 11:30 a hlasil zrazky od 10:00 do 14:30 ( o 11:30 asi 4mm), cize s posunom 2h by to bolo 12:00 az 16:30, je 13:15 a ani kvapka
To , ze predpoved zo 6:00 nahodia o 12:00, davno po udalosti, je velmi doveryhodne
Toto je Aladin z polnoci (cize z 2h rano nasho casu). Ja tam vidim stlpce od 13h do 17h.
co ma viac hneva je ze zasa zmenili predpoved na vikend - vyzeralo to ze by uz mohlo byt ustalene ale asi nebude. uz malo byt utorok-streda potom to rychlo zmenili. zrovna ked som si mohol zobrat v praci par dni volna a niekam vypadnut.
Neklamali. Predpovedať lokalne zražky nejde.
Toto je Aladin z polnoci (cize z 2h rano nasho casu). Ja tam vidim stlpce od 13h do 17h.
Uz to zacina houstnout u nas