No musim rychlo zohnat nahradu...Za co si menil to renthal combo ? Ako fakt ma to dost nasralo, lebo som si vedomy, ze momentak som mal nastaveny dobre - ziadna hruba sila to nebola..
Patri to sem? Chcel som odskusat keramicke brzdove oblozenie, brzdny ucinok super ale spolahlivost nulova, esteze som na skusku ich dal len na zadnu brzdu. Je to cinske oblozenie DRIFTMANIAK.
Dosledok je nastastie len odrenina na prsiach. A ponaucenie? Radsej orginalny diel.
No nedotahoval som to prvy krat, vzdy dotahujem na striedacku, a pokial sa da - take kotuce - dokriza, tak ako ma kedysi ucil otec. Kazdopadne na CRC v review je par pripadov kedy sa to stalo, takze nie som jediny, kto ma takyto problem.
a fakt, ze som dotoho netlacil - prave preto som tak trochu mimo z toho. Ale som rad, ze nepukol niekde pri zjazde alebo nechkych skokoch..
Mam ten isty momentak a tiez nezafungoval ako mal, ja som s nim nastastie strhol len srubu na predstavci, neznam, ci som mal zle zastrceny bit, alebo cim to bolo, lebo inac funguje dobre.
Ano, vyzera to tak ze to nejak pod brzdnou zmesou zahrdzavelo a tym padom to nemohlo drzat. Preto asi aj tie lacne oblozenie striekaju farbou, kedze je pouzity obycajny plech, u shimano su tie platne surove a nikdy som nevidel na nich hrdzu.
Uz som mudrejsi, a ono sa to prave urvalo v stredne prudkom zjazde v lese, esteze som im az tak nedoveroval a dal ich len na zadnu brzdu. Musim uznat, ze nato ze mi zrazu zadna packa isla az ku gripu, tak som v tom soku nestratil hlavu a ustal to s prednou a ked som skoncil na zemi tak som uz nemal velku rychlost. A ked som pozeral vyjazd tak v tom momente jak sa to urvalo som mal rychlost 38km/h.
Nie nadarmo sa hovori, ze clovek sa nauci z vlastnych chyb.
Uz som mudrejsi, a ono sa to prave urvalo v stredne prudkom zjazde v lese, esteze som im az tak nedoveroval a dal ich len na zadnu brzdu. Musim uznat, ze nato ze mi zrazu zadna packa isla az ku gripu, tak som v tom soku nestratil hlavu a ustal to s prednou a ked som skoncil na zemi tak som uz nemal velku rychlost. A ked som pozeral vyjazd tak v tom momente jak sa to urvalo som mal rychlost 38km/h.
Už vyše roka používam tieto ali platničky, kotúče od októbra, (inšpiroval Jezus) a nebol najmenší problém. Nepozorujem žiadny rozdiel v účinnosti, či opotrebovaní, pričom určite nie som ľahká váha.
Tiež som tu čítal, ako sa na tých Brakco kotúčoch z Ali zabijem a na počudovanie držia a bez problémov brzdia. Minuly týždeň zjazdenych okolo 13 výškových km v Alpách, kde sú zjazdy trošku dlhšie ako tu. Nakrútia sa, necinkaju a nederú ako sračkové IT od Shimana.
Netreba brať to úplne najlacnejšie čo človek nájde a bude to fungovať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ostal som vyvaleny...Neviem ci to budu chcet vyreklamovat. Najviac ma sere, ze momentak v ruke...
Bral som ich z CRC minulu jesen...
To je ten polmetrovy na lokomotivy z Lidlu? Na matice kolesa na aute (100Nm) ideal, ale dotahovat s tym nieco na 5Nm...
myslim, ze tento :
http://www.extranaradie.sk/extranaradie-sk/eshop/16-1-Momentove-kluce-/-4-/5/449-Momentovy-kluc-2-24-Nm-3-8
a fakt, ze som dotoho netlacil - prave preto som tak trochu mimo z toho. Ale som rad, ze nepukol niekde pri zjazde alebo nechkych skokoch..
V cyklo som skor narazil na "klony" takehoto typu:
https://www.cyklodoplnky.sk/cyklodoplnky-sk/eshop/0/0/5/505-Naradie-momentovy-kluc-2-24-Nm
Daju sa zohnat za cca. 40E
Ostal som vyvaleny...Neviem ci to budu chcet vyreklamovat. Najviac ma sere, ze momentak v ruke...
Podla fotky je to strasne pretiahnute, sa nedivim , ze to puklo.
edit 26.7.18 8:55: tak nie, neuvedomil som si, ze ta prasklina to skresli
Dosledok je nastastie len odrenina na prsiach. A ponaucenie? Radsej orginalny diel.
To sa urval z dosticky ten brzdny kus ?
nedotahoval si ho moc nerovnomerne? ze si dotiahol nadoraz jeden srob a az potom druhy?
myslim, ze tento :
http://www.extranaradie.sk/extranaradie-sk/eshop/16-1-Momentove-kluce-/-4-/5/449-Momentovy-kluc-2-24-Nm-3-8
Mam ten isty momentak a tiez nezafungoval ako mal, ja som s nim nastastie strhol len srubu na predstavci, neznam, ci som mal zle zastrceny bit, alebo cim to bolo, lebo inac funguje dobre.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Ano, vyzera to tak ze to nejak pod brzdnou zmesou zahrdzavelo a tym padom to nemohlo drzat. Preto asi aj tie lacne oblozenie striekaju farbou, kedze je pouzity obycajny plech, u shimano su tie platne surove a nikdy som nevidel na nich hrdzu.
a ti rozumnejsi sa ucia na chybach druhych ludi
(cinske platnicky sa tu riesili uz 100x)
Netreba brať to úplne najlacnejšie čo človek nájde a bude to fungovať.