Mate tu niekto tento kompijuter? ja s nim mam taky problem ze mi ukazuje divno sklon kopca dnes som isiel kopec kde bolo max stupanie 25% a on mi ukazuje najviac 14% a nezdaju sa mi ani vyskove metre v navode strana 19 je pisane 3moznosti kalibracie ja som zadal domacu vysku ostatne 2 som neprisiel nato ako ich spustit vedel by mi s tym niekto pomoct?
ahojte poprosím o radu.. mám sigmu rox 10.0 GPS a nechce sa pripojiť k PC ani k mobilu a načítať posledné dáta, aj keď sa tvári, že synchronizuje ale nič nové nenačíta. nechcem stratiť posledné dáta... ďakujem
uložené posledné výjazdy boli, včera Stupava-uložená, dnešná časovka na Zošku - uložená a prídem domov a ani k mobilu čo predtým problém nebol vypísalo,že vyskytol sa problém spojenie zlyhalo a k PC načítava ale nič sa nedeje...ani pripojené moje zariadenie ROX nieje v zelenom a nenačíta nové trasy
.
PetoPeto21 skušal som už aj tuto variantu a nič nepomohlo, zajtra skúsim nainštalovať ešte raz Sigma Data center na druhý PC pomôže to? ale ani s mobilom to nechce spolupracovať nabehne syncro a hlaška, že spojenie sa prerušilo opakujte neskôr Ďakujem za každý typ
PetoPeto21, Ramon1 tak som skúšal rox pripojiť aj na inom PC s tým istým káblom a potom aj druhým a nič reakcia rovnaká, len nabíja.mám pocit akoby dáta z rox nešli von lebo nabehne že syncro ale po 1% Hláška: při prenosu se vyskytla chyba. Zkuste to prosím znovu.máte niekto overený link na prípadný servis? zatial som rox nedával do výrobného nastavenia ani reset, aby som nedošiel o dáta v ňom. ďakujem za pomoc
mozno mas rovnaky problem ako som mal ja, na strane 29 som to riesil. ROX sa po pripojeni k PC iba nabijal, neprenasal data. Z reklamacie mi poslali uplne novy kus. Tie dnesne vyrobky uz vobec nic nevydrzia..
divo ďakujem,čítal som aj predošlé príspevky len káble už iné nemám a do výrobných nastavení som to ešte nechcel dávať ale asi to bude ako píšeš že sú tam kur...tka? a nevydrží nič,počkám na odpoveď zo sigmi prípadne daj link kam si posielal na servis ak to bolo rýchlo lebo rox je už asi po záruke ?
Tak závada odstránená,poradene mi bolo aby som vymazal posledné výjazdy. spomenul som si, že počas MTB v Stupave mi vyhodilo hlášku asi o zostatku pamäti a ja som to len počas jazdy potvrdil a spustil znovu.A tam bolo asi hluché miesto pre čo vlastne nevedelo načítať korektne dáta do dáta centra. Aj keď som prišiel o posledne dva výjazdy ale nemusel som ísť hneď na výrobné nastavenia.dakujem za rady a toto možno zase pomôže niekomu inému.
Tak závada odstránená,poradene mi bolo aby som vymazal posledné výjazdy. spomenul som si, že počas MTB v Stupave mi vyhodilo hlášku asi o zostatku pamäti a ja som to len počas jazdy potvrdil a spustil znovu.A tam bolo asi hluché miesto pre čo vlastne nevedelo načítať korektne dáta do dáta centra. Aj keď som prišiel o posledne dva výjazdy ale nemusel som ísť hneď na výrobné nastavenia.dakujem za rady a toto možno zase pomôže niekomu inému.
no da sa tomu predist, myslim strate vyjazdu ... nabuduce ked zabudnes ze sa ti plni pamat, a pocas vyjazdu si vsimnes, ze prestal nahravat trasu (pipne pri tom rovnako ako pri hlaske ze ostavaju 3h do konca zaznamu), tak hned zastav, pauzni vyjazd, chod do menu, vymaz stare vyjazdy, vrat sa k vyjazdu a spusti start ... nahravanie aktualneho vyjazdu bude pokracovat dalej
Ahojte, poslednu dobu mam problem a to, ze po exportovani zaznamov na strava.com su tieto trasy na strave skratene. Raz o 5 km, inokedy 20 km a podobne. Z poslednych 16 zaznamov na strave je 12 zaznamov skratenych. Uz mi to ide na nervy, lebo viete ako to je, co nie je na strave akoby sa nestalo Pritom v Sigma data centre su zaznamy v poriadku. Doteraz som taky problem nemal, zacalo to z nicoho nic. Preinstaloval som program Sigma data center na inu verziu, uviedol Sigmu ROX do tovarneho nastavenia a nepomohlo.
Problem nastava zrejme pri zmene formatu zo .slf na .fit (.slf format pouziva tachometer Sigma ROX, ale na stravu sa exportuje format .fit kedze strava .slf nepodporuje). Skusil som teda rucne vyexportovat zaznam do .fit a potom ho manualne nahrat na stravu a skutocne je takto zaznam skrateny. Zaznam na strave je vzdy skrateny v mieste kde na nejaky cas zastavim, ci uz na 10 sekund alebo na 5 minut. Pocas jazdy takto zastavim niekolkokrat, pri poslednom zastaveni vsak nastava koniec trasy pri formate. fit. Riesenie by mohlo byt nezastavovat pocas vyjazdu, ale to mi pri vyjazde 200 km silno nevyhovuje
Pri poslednom zázname na sigme rox 10 mi nesprávne započítalo celkove výškove metre (Prevýšenie). Na trase ktorú som už pred tým niekoľko krát išiel a ktorá má 63km a 1803 v.m. mi tentokrát na identickej trase zapísalo 63km a ale len 962 v.m. Stalo sa niečo podobné už niekomu? Kde mohla nastať chyba? Mohlo mať na to vplyv to, že počas celého výjazdu bola hustá oblačnosť a v kuse pršalo?
barometricky vyskomer spocita nastupane metre nepresne vtedy, ked sa zmeni tlak POCAS vyjazdu ... ked je konstantne pocas celeho vyjazdu tak to nema vplyv na odchylku
ale zmena tlaku by nemala mat taky vplyv, ja mam skusenost s nepresnostou najviac do cca 20-30m
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Black Elastic Belt Strap Band Heart Rate Chest Belt for Garmin Wahoo Polar Sports Running Heart Rate Monitor for Bluetooth 4.0
http://s.aliexpress.com/6fa22MZV?fromSns=Gmail
Ano staci dodrzat tu roztec, sam mam z ali tych pasov viac na striedacku a orginal od sigmy je este zabaleny v baleni.
.
no da sa tomu predist, myslim strate vyjazdu ... nabuduce ked zabudnes ze sa ti plni pamat, a pocas vyjazdu si vsimnes, ze prestal nahravat trasu (pipne pri tom rovnako ako pri hlaske ze ostavaju 3h do konca zaznamu), tak hned zastav, pauzni vyjazd, chod do menu, vymaz stare vyjazdy, vrat sa k vyjazdu a spusti start ... nahravanie aktualneho vyjazdu bude pokracovat dalej
Problem nastava zrejme pri zmene formatu zo .slf na .fit (.slf format pouziva tachometer Sigma ROX, ale na stravu sa exportuje format .fit kedze strava .slf nepodporuje). Skusil som teda rucne vyexportovat zaznam do .fit a potom ho manualne nahrat na stravu a skutocne je takto zaznam skrateny. Zaznam na strave je vzdy skrateny v mieste kde na nejaky cas zastavim, ci uz na 10 sekund alebo na 5 minut. Pocas jazdy takto zastavim niekolkokrat, pri poslednom zastaveni vsak nastava koniec trasy pri formate. fit. Riesenie by mohlo byt nezastavovat pocas vyjazdu, ale to mi pri vyjazde 200 km silno nevyhovuje
ale zmena tlaku by nemala mat taky vplyv, ja mam skusenost s nepresnostou najviac do cca 20-30m