Ked naskocim na bike tak po par minutach citim bolest dlani, konkretne oblasti medzi palcom a ukazovakom a svalu pod palcom. Pomoze vymenit rajdy za nieco s vacsim backsweepom, ci rukavice s gelovou vystelkou? Na predchadzajucom biku som to necitil. Novy bike ma takmer rovne rajdy s minimalnym backsweepom 740mm, na starom som mal Bazooky 760mm, 5° up a 9° kumne. Diky.
ja som vymenil rajdy s nejakym "klasickym" backsweepom za sq labs 30x 12° a ten uhol mam pocit ze mi pomohol za zapastia ale na ten sval co ty popisujes (tzv. honisval) mi to skor uskodilo (ale menil som naraz aj gripy a pripisoval by som to sko asi im)
Je veľký rozdiel v tuhosti kolies medzi boost nábojmi a klasikou 12x142. Spraví tých mm na vzdialenosti prírub špajdlí taký rozdiel alebo to je skôr marketingový ťah?
Práve kvôli tomu rozmachu boost rámov uvažujem, či bude mať pre budúcnosť význam meniť komplet náboje.
Alebo to má prínos pre tuhosť 0,0 nič a len kúpiť niečo takéto a ďalej používať osvedčene 240 čo mám.
jaj tak ked mas funkcne naboje tak by som sa na boost vysral
zas keby si ich predal tak by sa ti ta cena za boost celkom znizila
kadopadne, nechcel by som riesit takuto dilemu
To je jasné, že už asi najbližší rám bude s boost pätkami. Skôr som myslel, či bude mať nejaký prínos z hľadiska pevnosti kolies vymeniť aj náboje za boost verziu, alebo len tieto zase prekonvertovať, nech do boost rámu sedia.
Ak chces 29er, tak boost ma zmysel. Ale otazka nestoji tak, ze kedy boost, ale aky boost .. vcera bol boost, dnes je superboost a zajtra bude hyperboost a odletime s nim na mars.
skor vidim opacny problem - zohnat neboost naboje do klasickeho ramu a hlavne vidlice kedze ram nehodlam par rokov menit. tam to uz redukciou nevyriesim. ale cele to smeruje k tomu ze raz skoncim na cestaku max nejakom graveli.
Gusto0 : kupit nejake stare kolesa a prepliest... ale tam je zas problem rafik. Co pozeram, tak kupis len ultralight alebo uultrasiroky .. nic rozumne medzitym ... dufajme, ze modna vlna hipsterov objavi novy rozmer 26"
Ale Turbi dobre pise .. nehodlas sice, ale ..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Triatlonista , sw inzinier a 20hodin nejedol
Alebo to má prínos pre tuhosť 0,0 nič a len kúpiť niečo takéto a ďalej používať osvedčene 240 čo mám.
https://www.wolftoothcomponents.com/products/boostinator
zas keby si ich predal tak by sa ti ta cena za boost celkom znizila
kadopadne, nechcel by som riesit takuto dilemu
Otázka ani tak nestojí, či ich máš meniť ako kedy ich budeš meniť za boost
Ale Turbi dobre pise .. nehodlas sice, ale ..
https://bydleni.idnes.cz/hodinovy-manzel-kvalitni-remeslnik-stavebni-inspekce-opravy-svepomoci-1a8-/rekonstrukce.aspx?c=A180426_120553_rekonstrukce_web