Kategórie
Bike-techZatiaľ mám vyhliadnutý tento: http://eshop.merida.sk/cyclocross-300-cierna-metaliza-modry-_d24352.html#prettyPhoto
Výpredaj -18% Cannondale Topstone Carbon Apex AXS 28 bicykel, čierna
3 549 €
-18%
MOC 4 349 €
Výpredaj -16% Orbea TERRA H41 1X 28 bicykel, metallic copper matt
2 099 €
-16%
MOC 2 499 €
-35% Bergamont Grandurance Elite 28 bicykel, shiny midnight blue
2 199 €
-35%
MOC 3 399 €
Novinka -14% Corratec Allroad Travel 1 28 bicykel, orange red/black/red
1 199 €
-14%
MOC 1 899 €
Akcia -38% Rock Machine Gravelride CRB 900 AXS 28 bicykel, stealth black
2 799 €
-38%
MOC 4 499 €
Novinka Superior XR 9.7 GR 28 bicykel, gloss grey/racing yellow
3 899 €
MOC 4 299 €
-21% Titici REVO 28 bicykel, mostarda yellow glossy/olive green glossy
4 499 €
-21%
MOC 5 699 €
Novinka -18% Raymon Territ Ultra 28 bicykel, reseda green/mint
od 1 799 €
-18%
MOC 2 199 €
Novinka -31% BMC Alpenchallenge AL THREE 28 bicykel, black/petrol
899 €
-31%
MOC 1 399 €
-41% DEMA Aveiro 1 28 bicykel, čierna/strieborná, poškodený lak
279,99 €
-41%
MOC 472 €
Ale to bola cena za holý bike.
K tomu treba prirátať cyklocomputer s GPS navigáciou (104 EUR), pedále platformy + košíky na pedále (25 Eur ) košík na flašu + cykloflaša (15 Eur) predné svetlo ( 25 Eur) zadné svetlo (25 Eur) podsedadlová kapsa na náradie a náhradnú dušu (22Eur), náradie (multiklúč + montpáky + nitovač režaze + servisné rukavice 30 Eur ) + náhradná duša 5 Eur.
čiže spolu ma vyšlo "príslušenstvo" k holému biku 251 Eur,
čo nieje málo ale ak chceš ísť na nejaký dlhší výjazd ďalej od domu, je to veľmi dobré mať (ak nie nutné) (a nemotať sa na ihrisku okolo baráku).
Je to odporucana maloobchodna cena vyrobcom, myslim. Konkretny predajca moze mat tu cenu vyssiu, ale aj nizsiu
Inak Triban 100 sa robí v prevedení flatbar, pričom sú náhodné hladké plášte 28-čky. Pri verzii s baranmi, plášte sú semi-slick ako na gravel: 32-jky s dušou vlepenou do plášťa - celkom haluz, lebo galuzka to v skutočnosti nie je.
Rozpocty su na to, aby sa prekracovali
Dobre renome ma anglicka firma Hunt, maju model na gravel, dobra kvalita, vzhlad a cenovka tusim okolo 350e.
rozmer nieje vsetko,
priorita je nech to je bezdusak, mozes vozit nizke tlaky co robi viac ako objem v narocnom terene.
a tam je dolezite ako ma fitrma zvladnutu technologiu bezdusakov. Topka je maxxis rambler 40c (v skutocnosti 38mm), schwalbe g-one (rozne modely, milimetre sedia), panaracer gravelking SK (nemam skusenost no vraj tiez dobre)
Čo ak dostanem defekt?
Tiež sa ťažšie fúkajú. (hustia)
A jednoducho im neverím, že vedia držať tlak. (viac ako pár hodín či jeden deň) .
Preto som za klasiku.
Diki, tam som samozrejme zacinal pozerat, hadzu to tusim na Novatec naboje, len vsetko maju na center lock a ja som chcel davat 6bolt kotuc (adaptery z CL na 6bolt davaju v krabici ale no adapter=no problem). Este som nasiel za schopnu cenu aj Hope 20five, nema s nimi niekto skusenost?
Kludne by som išiel do NOVATEC nábojov (kúpiš na DEMA e-shope) a ráfikov MACH1 DISC (kúpiš na cyclology e-shope).
Novatec su taky standart, celkom OK, ak vsak chce clovek nieco viac tak naboje Hope Pro a to nieco stoji.
CL je OK, mal som to a nebol problem, vyhoda ze sa to lahko zhadzuje a s adapterom tiez nebude problém, kludne kupit kotuce priamo na CL.
Tie lacne Hope neviem, link?
tu link, ale tiez uz kotuc len CL https://www.bike-components.de/en/Hope/RS4-20FIVE-Disc-Center-Lock-28-Wheelset-p61903/
tu link, ale tiez uz kotuc len CL https://www.bike-components.de/en/Hope/RS4-20FIVE-Disc-Center-Lock-28-Wheelset-p61903/
skoro 500e mi pride veru dost
Robim si celkom zalusk na novy SOOT 70, lebo mam pocit, ze za tie peniaze proste nic lepsie nemam sancu kupit.