Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Finca La Pira ... po<>vka najťažšieho zrna . Prvý shot a hneď :inlove: . Na fotke temer kompletka objednávky z https://www.hasbean.co.uk/ . Zvlášť sa teším na tu vysokooktánovú 💣 VST 25gr. Veľké očakávania vážení 🧐 .

Budem určite kávu objednávať . Keď niekto chce tak SS ;)
Zobraziť komentár 04.11.2018 - 20:33:13
00
Myslis ze bude velky rozdiel medzi tvojou a touto? Lebo 15 libier je uz kua dost
http://www.brewbar.sk/product/drop-coffee-costa-rica-la-pira
Zobraziť komentár 04.11.2018 - 22:01:22
00
Teraz bude v Lidli pol kila za 4€, to sa už celkom dá. :)
Zobraziť komentár 04.11.2018 - 22:04:58
00
A to bude ta costa rica tarazu? Nebolo to bohvieco :)
Zobraziť komentár 04.11.2018 - 22:09:45
00
Je to rozdiel ... ta moja je anaerobna fermentacia , toto : https://www.hasbean.co.uk/products/costa-rica-finca-la-pira-anaerobic

A ta tvoja je od toho istého roľníka menom Ceciliano , ale klasicka Caturra : https://www.hasbean.co.uk/products/costa-rica-finca-la-pira

A ešte jeden poznatok od Socratovcov dole ...
Zobraziť komentár 04.11.2018 - 22:27:15
00
Inač ten BrewBar , to čo za slabota ... čo sa týka ponuky kavy . Momentalne mám doma viac druhov od rôznych producentov ako v tom shope . Gardelli , Verticcio , Coffea Circulor , Hasbean a 9 grams Coffee :facepalm:
Zobraziť komentár 04.11.2018 - 22:32:19
00
Je to mala kaviaren resp dve pobocky teraz. Kavy menia dost casto. Nemaju stale rovnaku.
U mna zatial top kaviaren kde vedia co robia. Vo stvrtok som bol vo 5points a to co som dostal ako Congo som mal chut vyliat na chodnik. Chutilo to ako prepalena talianska mocka.
Zobraziť komentár 04.11.2018 - 22:42:05
00
Ramon u mna momentalne vedie costa rica táto https://diroastery.sk/produkt/costa-rica-salas-jimenez-anaerobic/ .. odporucam :) tak isto aj na filter je neskutocna....
Zobraziť komentár 05.11.2018 - 08:29:27
00
Aký typ praženia, škandinávsky (svetlý), či klasický?
Zobraziť komentár 05.11.2018 - 09:41:11
00
Ja ti moju odfotím poobede ... niečo medzi
Zobraziť komentár 05.11.2018 - 11:22:59
00
arrow_leftpeterg napísal:
Aký typ praženia, škandinávsky (svetlý), či klasický?

taktiez nieco medzi skor taky omniroast ... dnes by mali nahodit aj novinky dake... mne osobne tato costa rica velmi chuti a taktiez aj ethiopia kochere boji od nich :)
Zobraziť komentár 05.11.2018 - 12:32:35
00
Pre mna (a manzelku snad este viac) uz aj Coffea Circulor bola prilis upecená.
Zobraziť komentár 05.11.2018 - 12:51:44
00
Akože , nejdem nikoho presviedčať , ale pokial ste nepopili / nezrobeli kaveju z 20 gramovej VST misky plnenej napr. 21,5-22 gramami kavicky , netušíte aká 💣 to je ... dnes prvý shot. Oproti 15 gramovke plnenej na 18 gr. vizuálny aj chutovy zážitok o etažu , 2 vyššie ... nie nadarmo mu hovoria “ Competition basket “ . A to som ešte ***** 25-ku 😳 .

peterg foto Finca La Pira v mlynci .

Prílohy:

6D44189D-51F4-41F8-A14E-9329E3AF805E.jpeg
6D44189D-51F4-41F8-A14E-9329E3AF805E.jpeg 1.42 MiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 05.11.2018 - 17:30:36
00
Standardne (a dlho) robim 20g vo VST 17g ... ale to uz je celkom velka davka.
Btw. na fore H-B majitel DC Mina tvrdil, ze aby spravil stejne dobru kavu v 58mm sitku ako zo 17g v 54mm sitku, musi 58mm sitko plnit az na 20g. Takze existuje nielen cesta zo 17g -> 20+ g@58mm, ale aj z 58mm -> 54mm@17g. :)
Zobraziť komentár 05.11.2018 - 19:08:17
00
A teraz si si aj odpovedal prečo tie tvoje dvadsaťgramovky v 17 gramovej miske , nie je to iste ako 22 v 20 gramovke ... hádaj prečo ;) !
Zobraziť komentár 05.11.2018 - 19:59:47
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia / Energia)
keyboard_arrow_up