ked padne strom na TZT a za pol roka to nikto nevie odstranit....moze si dovolit zobrat radovy obcan ramovu pilu a spriechodnit to ?....nejedna sa o lokalitu v NP ani CHKO....
Oficialne nie, neoficialne sa to robi bezne.
Ten strom niekomu patri, resp. ma ho v sprave. Mohol by pindat, ze neodborny zasah, znehodnotenie dreva atď. Povolit ti to nemoze, lebo skolenie a BOZP. Ked si odfiknes palec, tak pruser. Niektore turisticke kluby, alebo znackari TZT to maju dovolene.
No ale za pol roka je tam uz urcite obchadzkova trasa, ci?
Toto nie je navod, ale moj nazor.😜
ked padne strom na TZT a za pol roka to nikto nevie odstranit....moze si dovolit zobrat radovy obcan ramovu pilu a spriechodnit to ?....nejedna sa o lokalitu v NP ani CHKO....
nemalo by sa to, no niekoľkokrát som už aj ja rezal a ešte sa chystám
ja som zistil ze tenmij kotuc sa tiez vobec nehybe, mal som na nom prst, kukal som na to, ale kotuc drzi pevne. Tak ja neviem cim to je, ale mam pocit, ze novy naboj to vyriesit mohol. A pre istotu aj 6srobovy kotuc.. ked uz vzadu mam taky
Ja ju tam stretavam casto, doteraz ale vzdy len odlozila bike a sla hore....teraz sa tam zacala prezliekat.. Trosku sok...Ako vravia anglani " Ší mejd maj dej"..Ale co ked sa mi to stane znovu??..Asi prestanem chodit na biku....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Oficialne nie, neoficialne sa to robi bezne.
Ten strom niekomu patri, resp. ma ho v sprave. Mohol by pindat, ze neodborny zasah, znehodnotenie dreva atď. Povolit ti to nemoze, lebo skolenie a BOZP. Ked si odfiknes palec, tak pruser. Niektore turisticke kluby, alebo znackari TZT to maju dovolene.
No ale za pol roka je tam uz urcite obchadzkova trasa, ci?
Toto nie je navod, ale moj nazor.😜
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
nemalo by sa to, no niekoľkokrát som už aj ja rezal a ešte sa chystám
ja som zistil ze tenmij kotuc sa tiez vobec nehybe, mal som na nom prst, kukal som na to, ale kotuc drzi pevne. Tak ja neviem cim to je, ale mam pocit, ze novy naboj to vyriesit mohol. A pre istotu aj 6srobovy kotuc.. ked uz vzadu mam taky
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Rychle prerobenie bajku na ebajk https://youtu.be/66mWAWgUfi8?t=141
https://www.australiangeographic.com.au/topics/science-environment/2017/12/are-australian-eucalypts-to-blame-for-californias-wildfires/
sice si mi volakedy predal sedlo na bike ( a sluzi dodnes ) , ale nie
Prv by to chcelo foto, ze ci sa vobec oplati minat benzin