mozno si niekto povie, ze dalsia zbytocna tema, ale vcelku by ma zaujimalo, ake knihy citate, ci vobec citate nieco (okrem Velo a podobnych casopisov) a co ste citali naposledy ... ja som velkym fanusikom fantasy a scify, ale obcas si precitam aj nejaku kriminalku ... naposledy som cital Dana Browna (vsetky 4 knihy, co vysli) a len pred nedavnom som docital trilogiu od mladeho nemeckeho fantasy autora Markusa Heitza : Trpaslici, Valka trpasliku a Pomsta Trpasliku.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
Počúvaj rodičov svojich.
Odporucam hlavne vsetkym "studovanym" lesnikom a polovnikom.
Prave citam prvu menovanu a velmi zaujimave citanie.
aj tých 300 odtieňov horskej cyklistiky - medzičasom etablovaných - ti postupne takto liezlo na nervy, či len jeden odtieň cestnej cyklistiky navyše (gravel) vadí?
Ja som ho v rámci filozofie "jeden bonz týždenne" dnes udal u nás. ... nemusí byť furt len “amerika“.
Momentálne čítam "The Pelican Brief" by John Grisham. V angličtine, ale takej pre mňa. Je to iba taká "graded book for intermediate english readers".
Ja momentalne citam tohto Sympatizanta..pre mna nieco nove o Vietnamskej vojne, super napisane, trpko-smiesne..myslim, ze knizka bola ocenena aj Pulitzerovou cenou, odporucam
V zajatí geografie