JoKo pred 40 rokmi už pomaloobrátkové určite neboli (iba ako sekundárne - brúsenie a pod.), aj 50 rokov dozadu už nejaký čas boli turbíny. Foter, ročník 47, pamätal také mučidlo z 50tych rokov od školskej zubárky. Ja mám takmer pade, na základke sme mali zubárku in house a všetko vnútri zuba bolo robené turbínou. Škola postavená AD 1965, takže niekedy v tom období aj vybavená.
Ale i starym. Na zhodenie pivnych pupkov, zlepsenie kondicky, a aby nemali cas mysliet nad takymi somarinami akou je volba politickej garnitury taka aka je. Po vzore Izraela, by mali zaviest ZVS aj pre zeny, ked uz sa hrame na rovnopravnost, nech je aj rovnopovinnost.
... tak to ja mam popi..
Zuby som podedil po ocovi s mamou môžem ich drhnúť aj 100x denne najdrahšou pastou a ukážkovou technikou aj tak je to na ...
Nemáš pravdu. Čisté zuby sa nekazia. Jediný faktor zuby kazí a to je plak. Ten sa tvorí tak rýchlo a veľa akú stravu jes. Čím viac sladké tým viac plaku. Cukor živí ďalšiu tvorbu plaku. A jedine v plaku mas baktérie ktoré ničia zubnú sklovinu a keď ju prekonajú si v riti. Najhoršie je jesť sladké pred spaním a velmi nepomôže ani umyt zuby. Medzizubné kefky používam aj 5x denne a niť tiež. Vždy cca pol h po jedle. A mám 2h kľud a čisté . Toto vtlkam do hlavy aj deťom . 3r žiaden kaz.
pls viete mi niekto vysvetlit toto?
podstatu viem, neviem vsak co je ax15 a to =1.0
a tiez AR uplne dole.
diky
"AX = 15"
Axis (AX): Astigmatism is caused by the irregular curvature of the eye; the axis is a figure which determines the angle of the correction needed in order to see clearly. The Axis is always a number between 0 and 180 degrees.
"= 1.0"
Addition (ADD): If you suffer from presbyopia it affects your near vision, the Addition figure determines what level of correction you need to be able to see clearly at a close distance. This is a number between 0.50 and 3.00, some contact lens brands refer to this as a high, medium or low.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zdravotne poistovne nepreplacaju pobyt opilcov v nemocnici.
Rodicov opitych teenagerov okrem hlasenia na socialku potesi aj faktura za detstku JISku
alebo naspat na FEDERERa
Ale i starym. Na zhodenie pivnych pupkov, zlepsenie kondicky, a aby nemali cas mysliet nad takymi somarinami akou je volba politickej garnitury taka aka je. Po vzore Izraela, by mali zaviest ZVS aj pre zeny, ked uz sa hrame na rovnopravnost, nech je aj rovnopovinnost.
Zuby som podedil po ocovi s mamou môžem ich drhnúť aj 100x denne najdrahšou pastou a ukážkovou technikou aj tak je to na ...
Nemáš pravdu. Čisté zuby sa nekazia. Jediný faktor zuby kazí a to je plak. Ten sa tvorí tak rýchlo a veľa akú stravu jes. Čím viac sladké tým viac plaku. Cukor živí ďalšiu tvorbu plaku. A jedine v plaku mas baktérie ktoré ničia zubnú sklovinu a keď ju prekonajú si v riti. Najhoršie je jesť sladké pred spaním a velmi nepomôže ani umyt zuby. Medzizubné kefky používam aj 5x denne a niť tiež. Vždy cca pol h po jedle. A mám 2h kľud a čisté . Toto vtlkam do hlavy aj deťom . 3r žiaden kaz.
https://www.cas.sk/clanok/784531/nestastie-u-buckovcov-z-jojkarskej-reality-sou-velky-poziar-pozabijal-zvierata-skoda-desattisice-eur/
a tiez AR uplne dole.
diky
a tiez AR uplne dole.
diky
"AX = 15"
Axis (AX): Astigmatism is caused by the irregular curvature of the eye; the axis is a figure which determines the angle of the correction needed in order to see clearly. The Axis is always a number between 0 and 180 degrees.
"= 1.0"
Addition (ADD): If you suffer from presbyopia it affects your near vision, the Addition figure determines what level of correction you need to be able to see clearly at a close distance. This is a number between 0.50 and 3.00, some contact lens brands refer to this as a high, medium or low.
AR je sosovka/sklicko s antireflexnou upravou.
Vysvetliviek najdes na Googli namraky
http://sh-meet.bigpixel.cn/?from=groupmessage&isappinstalled=0&fbclid=IwAR2Ktpw5NKgxL3WnYLJgoTkq-LjPWNZnRNAcxqGOojelcafHiw-RvA2IobI
https://ekonomika.sme.sk/c/22020438/bratislavu-cakaju-rozsiahle-dopravne-obmedzenia-zacnu-sa-o-niekolko-tyzdnov.html?ref=trz