mozno si niekto povie, ze dalsia zbytocna tema, ale vcelku by ma zaujimalo, ake knihy citate, ci vobec citate nieco (okrem Velo a podobnych casopisov) a co ste citali naposledy ... ja som velkym fanusikom fantasy a scify, ale obcas si precitam aj nejaku kriminalku ... naposledy som cital Dana Browna (vsetky 4 knihy, co vysli) a len pred nedavnom som docital trilogiu od mladeho nemeckeho fantasy autora Markusa Heitza : Trpaslici, Valka trpasliku a Pomsta Trpasliku.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
Myslim, ze prave taku si otec kupoval a zatial len chvalil, tak hadam posluzi dobre.
Kniha inak sama o sebe bola tiež písaná dosť chaoticky, chcel by to lepšiu editáciu, možno by sa niektoré kapitoly dali inak poprehadzovať. Je plná zaujímavých informácií, ale dosť veľké množstvo z nich každý, kto má rád tento šport, alebo sa čo to zaujíma o cyklistiku už dávno vie.
Ale svet je dnes uz uplne iny ..
nieco som kedysi stiahol do PC, musel by som pohladat. Ale to dokazes i ty na webe...
PS. Ma niekto skusenosti s kamerovym systemom na hospodarskych strojoch ? Dostal som za ulohu nieco najst, viac kamier na kabine, velky display, prepinanie pohladov... Tesak?
A ako dospelak som dokupil.