Vyvratit sa daju jednoducho ale malokoho to bavi stale dokola to iste vysvetlovat.
Sam vidis ze tomu nerozumies ale dalej sa tvaris ze si to vsetko prekukol 😉
Vysvetľovať jasný dôkaz snáď ani netreba, ale žiadny som tu nedostal.
To s tým Kiska vs. Fico som si myslel ešte pri ich prvých konfliktoch, nie predvčerom. Ani sa netvárim ako najmúdrejší ani že som všetko prekukol, do politiky nikdy jasne vidieť nebudeme. A človek sa učí a formuje si názor celý život.
V ramci zachovania dusevneho zdravia bude vhodne v najblizsich tyzdnoch vyhybat sa citaniu internetovych diskusii pod clankami o volbach, to je neuveritelne aku spinu tam tie smeracke a harabinovske filcky dokazu vyplodit. Vlastne to platilo vzdy, ze lepsie to necitat, no teraz to dosahuje uplne novu uroven.
Ja síce politiku nekomentujem, ale komentármi ako dal kaprak a iron.hide iba dokazujete, že má vlastoch pravdu . Čo vidím aj keď sa v práci kolegovia bavia... presne takto to vyzerá, to oni iba urážajú.... Úprimne je mi to vždy smiešne.... Ináč aby ste si nemysleli, že sa tu priplazila ďalšia smerácka filcka, tak vo voľbách dám pravdepodobne hlas Čaputovej....
Hlavne ze ti nevadi ironove kadrovanie, teda ze kazdy komu sa nepaci caputova je automaticky harabinovec
A toto cele si zas ako vydedukoval, ze vies lepsie ako ja, co mi vadi a nevadi? Zas si si pocuckal z palceka? A inak kde take nieco ironhide spomina, ze "komu sa nepaci caputova je automaticky harabinovec"?
Hlavne ze ti nevadi ironove kadrovanie, teda ze kazdy komu sa nepaci caputova je automaticky harabinovec
Veď to je bežné slušné a politicky korektné správanie liberálneho demokrata
matejbul Preferencie progresívky Čaputovej sú umelo vyhnané nahor, pred mesiacom mala ani nie 9%. Už sa vidí v prezidentskom kresle, o to horšie bude pre ňu a jej fanúšikov vytriezvenie. Keď chce niekto úprimne budovať štát a má záujem o jeho rozvoj a prosperitu nikdy verejne nepovie že schvaľuje prideľovanie detí homosexuálom.
Povedala:
,,Určite som za to, aby páry rovnakého pohlavia mali upravený rozsah práv, väčšiu právnu istotu a môže sa to nazývať aj registrovaným partnerstvom, takže áno.”
,,Adopcia detí. Preferujem to, aby dieťa malo biologickú matku, biologického otca. V prípade ak by malo vyrastať v ústavnej starostlivosti, myslím si, že by mu bolo lepšie s dvoma milujúcimi bytosťami hoci aj rovnakého pohlavia.”
,,Som za zachovanie status quo [v otázke práva na interrupciu], lebo si myslím, že má byť to rozhodnutie zodpovednosťou ženy. Ja si myslím, že máme ženám dôverovať,”
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sam vidis ze tomu nerozumies ale dalej sa tvaris ze si to vsetko prekukol 😉
Vysvetľovať jasný dôkaz snáď ani netreba, ale žiadny som tu nedostal.
To s tým Kiska vs. Fico som si myslel ešte pri ich prvých konfliktoch, nie predvčerom. Ani sa netvárim ako najmúdrejší ani že som všetko prekukol, do politiky nikdy jasne vidieť nebudeme. A človek sa učí a formuje si názor celý život.
... už v Starom Grécku to bolo podobné tomu, ako je to teraz.
Rozmyslam,ci tie tvoje dristy pises z recesie,alebo to myslis ozaj vazne.Ak je to ta druha moznost,tak musis zit v nejakom inom paralelnom vesmire....
A toto cele si zas ako vydedukoval, ze vies lepsie ako ja, co mi vadi a nevadi? Zas si si pocuckal z palceka? A inak kde take nieco ironhide spomina, ze "komu sa nepaci caputova je automaticky harabinovec"?
Veď to je bežné slušné a politicky korektné správanie liberálneho demokrata
matejbul Preferencie progresívky Čaputovej sú umelo vyhnané nahor, pred mesiacom mala ani nie 9%. Už sa vidí v prezidentskom kresle, o to horšie bude pre ňu a jej fanúšikov vytriezvenie. Keď chce niekto úprimne budovať štát a má záujem o jeho rozvoj a prosperitu nikdy verejne nepovie že schvaľuje prideľovanie detí homosexuálom.
Ursus: Rodina=základ štátu.
,,Určite som za to, aby páry rovnakého pohlavia mali upravený rozsah práv, väčšiu právnu istotu a môže sa to nazývať aj registrovaným partnerstvom, takže áno.”
,,Adopcia detí. Preferujem to, aby dieťa malo biologickú matku, biologického otca. V prípade ak by malo vyrastať v ústavnej starostlivosti, myslím si, že by mu bolo lepšie s dvoma milujúcimi bytosťami hoci aj rovnakého pohlavia.”
,,Som za zachovanie status quo [v otázke práva na interrupciu], lebo si myslím, že má byť to rozhodnutie zodpovednosťou ženy. Ja si myslím, že máme ženám dôverovať,”