Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
No, asi mozme v marci cakat mraz a aj 25+stupnov .. co bude v maj/jun/jul/august radsej nebudem odhadovat. Ale .. minuly rok sa dalo v uz maji pojazdit kadeco vo vyske 1500+
Je pravda, ze na februar je vynimocne "teplo", ale teplo ako take, si rozhodne predstavujem inak. Ale tesim sa, tesim, na 25+, lebo mi bude stacit len jedna vrstva.
clxno1 Ved "teplo/zima" je skor len o vyjadreni subjektivneho pocitu z aktualnej internej/externej teploty, nez vseobecne platny fakt. Plati to aj vtedy, ked niekto vynecha zameno "mi" (vonku je [mi] teplo) z vety.
tak zimné mrazy boli zjavne slabé,včera poobede som rozpučil prvého komára tento rok,čo je vzhladom na dátum dosť skoro ...
bolo to zaujímavé aj z pohladu,ako k tomu došlo popis:poobede cca o 16.00 som zákazníkovi menil na aute Ford C-max (ročník 2005) pelový filter kabíny-táto konštrukčná "pochúťka" je už sama osebe prácička dosť naprd(kto to ešte nerobil,nech si nájde video,kam konštruktéri Foru pelový filter kabíny umiestnili )... takže keď som bol napchatý pod volantom a práve som demontoval pedál plynu,začul som pri uchu známe bzučanie,podarilo sa mi bleskovo dostať spod palubovky,na tretí pokus som ho potleskom rozgniavil
mám pocit,že tento rok ich bude veľa,keď už teraz začínajú
vysvetlenie je jednoduché-síce z počasím to nemá nič spoločné,ale teleso kúrenia a klimatizácie spolu z pelovým filtrom bolo určené pre Anglicko,teda tam žiadne pedále nie sú
Dano - to mi pripada, ako to rozoberanie lakatosa - Nebudu to delat!! Past vedle pasti! To je vole nemožné, tady jedinou pi*ovinku a musíš rozdělat celý traktor!!
Hh mal som podobne so vzduchovym filtrom na nissan micra. Vybrat kastlik pred spolujazdcom a prerezat (ano naozaj) vnutro palubnej dosky. Druha verzia bola demontovat komplet palubku co som odmietol koli filtru.
Poslal som tu Jurčovičovi mailom, nech vidí, ake sprostosti píšu novinari. Meteorologia nerobia taketo dlhodobe odhady a neda sa to vypočítať. Možno klimatologovia vedia podať prediktívne odhady, ale určite nie meterologovia. No ale hlavne, že maju čítanie zabezpečené.
To ako tie posledne predpovede zím, že vraj bude tuhá zima, lebo cibula ma veľa šupky, hrubu vrstvu. Akurat zabudli povedať, že cibuľa je dovezena z číny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nas exotov, ktorim je uz teplo, je tu viac
že jar bude skôr suchá a leto pekelne horúce. A ked to pise blesk, tak to bude pravda
https://www1.pluska.sk/regiony/stredne-slovensko/dnesny-prvy-den-meteorologickej-jari-prinesie-zmeny-ake-pocasie-nas-caka-tento-rok?utm_source=hp-centrum&utm_medium=box-spravy&utm_campaign=hp990
bolo to zaujímavé aj z pohladu,ako k tomu došlo
mám pocit,že tento rok ich bude veľa,keď už teraz začínajú
https://www.youtube.com/watch?v=ZnpEXWKK5D8
Poznam chlapci, F.Fusion to isté.
že jar bude skôr suchá a leto pekelne horúce. A ked to pise blesk, tak to bude pravda
https://www1.pluska.sk/regiony/stredne-slovensko/dnesny-prvy-den-meteorologickej-jari-prinesie-zmeny-ake-pocasie-nas-caka-tento-rok?utm_source=hp-centrum&utm_medium=box-spravy&utm_campaign=hp990
Poslal som tu Jurčovičovi mailom, nech vidí, ake sprostosti píšu novinari. Meteorologia nerobia taketo dlhodobe odhady a neda sa to vypočítať. Možno klimatologovia vedia podať prediktívne odhady, ale určite nie meterologovia. No ale hlavne, že maju čítanie zabezpečené.
To ako tie posledne predpovede zím, že vraj bude tuhá zima, lebo cibula ma veľa šupky, hrubu vrstvu. Akurat zabudli povedať, že cibuľa je dovezena z číny.