Glevo ta stvrta a piata fotka je cesta na Sliezsky dom? Je cela v takom stave, cize mokra a obcas este kolaje? Vikend budem v Tatrach, a samozrejme bike nechcem nechat doma, tak sondujem, aby som sa vedel pripravit
ano včera som bol na Sliezskom, prve asi 2 km od Polianky je suchy asfalt, potom kusok pred Velickym mostom zacina sneh, ten je stredom v tieni je zladovately, na slnecnejsich miestach mokry, kolaje su natom podobne, obcas kratky usek bez snehu, zaverecny kilometer cca je tiez bez snehu
Dole uz len rovnako, chodim dole aj zelenou turistickou ale tam je vela kasoviteho snehu aspon uvod co som pozeral a pytal sa turistov, v lese miestami lad, ale ten je aj na asfaltke v tieni
ono sa nedá ani k vysielaču stále prejsť a to je na asfalte.. tá rolba je svinstvo.. aj na vojenskej ceste na kubikov vrch sa to neskutočne pomaly topilo, som sa tam pár krát so zveseným ocasom otáčal
Môj prvý naozaj výjazd na horáku tento rok stál za to. Poňal som to ako testovacio-zážitkový deň ale vlastne všetky moje dni sú zážitkové len niekedy tomu dám čerešničku
infinitipp, ten domcek s bazenom je mega, kde to je?
Po ľahkej víkendovej cykloturistike som dnes využil dlhší deň a pojazdil/poblúdil čo-to po Tríbečskom pohorí
Trip Dist: 78,12 km
Ride Time: 5:15:26 min.
Avg Speed: 14,86 km/h
Max Speed: 44,43 km/h
Altitude Up: 1 704 m
Temperature: 18,6°C
Zelenú a Červenú som prekrížil niekoľkokrát, bolo aj tlačenie biku a aj nejaké tie ľahšie pádiky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som sa dnes mordoval v blate a snehu cestou z Tvrdošína do Námestova cez Magurku
Nejak malo vody na to, ze bol koniec marca.
infinitipp, ten domcek s bazenom je mega, kde to je?
https://mapio.net/pic/p-121441085/
http://skolskyservis.teraz.sk/skolstvo/po-stopach-minulosti-skola-prirody/34823-clanok.html
Trip Dist: 78,12 km
Ride Time: 5:15:26 min.
Avg Speed: 14,86 km/h
Max Speed: 44,43 km/h
Altitude Up: 1 704 m
Temperature: 18,6°C
Zelenú a Červenú som prekrížil niekoľkokrát, bolo aj tlačenie biku a aj nejaké tie ľahšie pádiky.
https://strava.app.link/ohXM9SWhyV
Dnes s kamošom krátko po rovinke, rozhýbať staré bolavé koleno...