Aj dnes trochu toho pojazdenia.
Najskôr do PE po asfalte a potom ... Šípok - Hlboké - Ondrej - Plešovica - Stracová ...
Trip Dist: 51,53 km
Ride Time: 2:55:02
Avg Speed: 17,66 km/h
Max Speed: 47,32 km/h
Altitude Up: 829 m
Temperature: +19°C
... ale nám tie lesy pekne likvidujú
Ale voda tam bola studenáááááá......žiaden thermal aquapark ako v dnešnej dobe...
si mal to stastie sa tam este kupat ? to musim mat uz par krizikov na chrbte no este by sa tam stale dalo... voda tam neustale cirkuluje ale tie ovady by ta asi pojedli.
my vcera s chalanmi po Rajeckej doline. a skoro v nulovej rychlosti som sa vydrbal a este sa pri napravani rajdou popalil na kotuci bajk som za dva roky este nepokrstil tak uz si to asi pytal. chvalabohu len odreniny a bajku nic
ja som nejake traily samozrejme chodil a ani tu by som sa nevydrbal, no vybral som zlu stopu. keby som to pustil nespadnem no zbytocne som pribrzdil a uz to bolo ja mam radsej klasicke XC...tym nemyslim take ake su na svetovych pretekoch lebo to je uz skor AM/EN
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Beskydy, Veľký Polom - Kamenná chata a rozhľadňa Tetřev; na konci kameňolom Megoňky
https://strava.app.link/ohXM9SWhyV
Radosť jazdiť pri takom prevýšení
Najskôr do PE po asfalte a potom ...
Šípok - Hlboké - Ondrej - Plešovica - Stracová ...
Trip Dist: 51,53 km
Ride Time: 2:55:02
Avg Speed: 17,66 km/h
Max Speed: 47,32 km/h
Altitude Up: 829 m
Temperature: +19°C
... ale nám tie lesy pekne likvidujú
21,45km/1h25/721vm
Kvetnica, Dubina, popod Krížovú
33 km ; 441 vm