Zrejme pri sledovaní ,,objektívneho´´ mainstreamu ti uniklo(samozrejme že to tam ani neodvysielali) že to bol ***** výmysel, taká nahrávka nikdy neexistovala a Harabin z toho vysúdil 150k eur!
no co, aj si dokazes priznat chybu? nedokazes, ze? a presne takto vznikaju tie vase z prsta vycucane pribehy (Lipsic si vymyslel) a tie dookola tocite, hoci su to ciste vymysly.
Len to nie, obratom vydá druhý diel tých svojich žblebtov na tému "slniečkari sa ma boja, priatelia zvíťazíme" a vzhľadom na rozvláčnosť tých drístov na to padne toľko stromov, že tatranská kalamita hadr 😕
Toto co plodi ta jeho tupa hlava sa neda ani povazovat za nazory.To je pripad pre psychiatra.
a co ? moze mat akekolvek nazory, mame slobodu slova ... ale to neopravnuje nikoho verejne mu zelat rozbitie huby ... aby raz niekto vam nerozbil hubu za vase nazory ...
a co ? moze mat akekolvek nazory, mame slobodu slova ... ale to neopravnuje nikoho verejne mu zelat rozbitie huby ... aby raz niekto vam nerozbil hubu za vase nazory ...
Toto je presne to, v čom vidím problém. Keď sa namiesto normálnej diskusie šíri nenávisť, skôr či neskôr dôjde k „rozbíjaniu húb“ - a na oboch stranách, nikto zrejme nemyslí že „slniečkari“ fungujú výlučne na biblickom kto do teba kameňom, ty doňho chlebom ...
Neškodilo by sledovať tie skvosty s trochou nadhľadu a zamyslieť sa, či je to politik a filozof prinášajúci svojou tvorbou zlepšenie života v spoločnosti, alebo sebastredný a častokrát vulgárny trol na čele 6 JM brigádnikov, vyžívajúci sa vo vyhrocovaní tých najnižších pudov a vášní (a aby nedošlo k omylu, celá časť vety za alebo je môj názor na dotyčného, na ktorý mám v rámci slobody slova plné právo).
Každý si myslí, že "tí druhí" sú debili. Viete čo jediné je na svete spravodlivo rozdelené? Neni to ani dĺžka penisu, ani výška postavy. Je to rozum. Každý si myslí, že ho má dosť
najprv mi tu niekto nadaval ze cenzura je chybna a teraz chcete vsetci blahu zakazat a dokonca zbit. Tiez s nim nesuhlasim ale nesuhlasim ani so zomri a podobnymi strankami. Tiez sa vulgarne posmievaju a siria nenavist. Treba ludi vzdelavat a vysvetlovat ako utocit vymyslat a posmievat sa,lebo vypada to tak ze tu bude naozaj vladnut nejaky extrem a skoncili sme.
je rozdiel medzi nazorom, faktom, prekrucanim faktov, lzou a konspiracnymi teoriami. "Blahove" konspiracne teorie su popretkavane lzami a prekrutenymi "faktami", tak ako sme to videli pri esete.... zaujimalo by ma ako by si ty reagoval keby tu/hockde ludia zacali nieco pisat/hovorit o tebe, tvojej rodine a pod... napr. "moj nazor je, ze vlastoch je ***fil, lebo ma bicykel a bicykel ma aj henten, a henten je tiez ***fil, takze vlastoch ma rovnake zaujmy" - koniec ukazky/ironie (aby som ja nedostal na hubu)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=VXinPo2dyIY
no co, aj si dokazes priznat chybu? nedokazes, ze? a presne takto vznikaju tie vase z prsta vycucane pribehy (Lipsic si vymyslel) a tie dookola tocite, hoci su to ciste vymysly.
https://m.topky.sk/cl/100535/1784843/Blaha-utoci-coraz-agresivnejsie--kritiku-nezvlada--FOTO-Namiesto-argumentov--detinska-reakcia
Chudak co nikdy v zivote nepracoval, nesiaha ludom z Esetu ani po clenky.
https://m.topky.sk/cl/100535/1784843/Blaha-utoci-coraz-agresivnejsie--kritiku-nezvlada--FOTO-Namiesto-argumentov--detinska-reakcia
Chudak co nikdy v zivote nepracoval, nesiaha ludom z Esetu ani po clenky.
Už by mu mohol niekto rozbiť hubu. V uličke v noci
to by bol ten spomínaný boj proti zlu
Toto co plodi ta jeho tupa hlava sa neda ani povazovat za nazory.To je pripad pre psychiatra.
moze samozrejme ... akurat ze niektore nazory z neho robia idiota ... rovnako ako blahove z blahu ...
Toto je presne to, v čom vidím problém. Keď sa namiesto normálnej diskusie šíri nenávisť, skôr či neskôr dôjde k „rozbíjaniu húb“ - a na oboch stranách, nikto zrejme nemyslí že „slniečkari“ fungujú výlučne na biblickom kto do teba kameňom, ty doňho chlebom ...
Neškodilo by sledovať tie skvosty s trochou nadhľadu a zamyslieť sa, či je to politik a filozof prinášajúci svojou tvorbou zlepšenie života v spoločnosti, alebo sebastredný a častokrát vulgárny trol na čele 6 JM brigádnikov, vyžívajúci sa vo vyhrocovaní tých najnižších pudov a vášní (a aby nedošlo k omylu, celá časť vety za alebo je môj názor na dotyčného, na ktorý mám v rámci slobody slova plné právo).
je rozdiel medzi nazorom, faktom, prekrucanim faktov, lzou a konspiracnymi teoriami. "Blahove" konspiracne teorie su popretkavane lzami a prekrutenymi "faktami", tak ako sme to videli pri esete.... zaujimalo by ma ako by si ty reagoval keby tu/hockde ludia zacali nieco pisat/hovorit o tebe, tvojej rodine a pod... napr. "moj nazor je, ze vlastoch je ***fil, lebo ma bicykel a bicykel ma aj henten, a henten je tiez ***fil, takze vlastoch ma rovnake zaujmy" - koniec ukazky/ironie (aby som ja nedostal na hubu)